Angsana Balaclava Mauritius

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Hotellet er en liten juvel ved Det indiske hav. Forestill deg at du sitter på den hvite stranden og vifter med tærne. Palmene svaier sakte i den lette brisen og duften fra eksotiske blomster fyller nesen. Fuglene kvitrer og turkisblått hav ligger som en bølgende åker foran deg. Når solen forsvinner ned i havet og fargen endres til blodrødt, trekker du deg tilbake til det luksuriøse rommet før en utmerket middag inntas i restauranten.

Angsana Balaclava ligger i Turtle Bay og tilbyr utmerkede fasiliteter, et prisbelønnet spa, god service og et bredt tilbud aktiviteter.

Hotellet er et romantisk og eksklusivt gjemmested med 52 suiter. Suitene er fordelt i syv kategorier: Garden Suite, Deluxe Pool Suite, Ocean Front Pool Suite, Beachfront Pool Suite, Imperial Pool Villa, Three-bedroom Imperial Pool Villa og Four-bedroom Imperial Pool Villa. Suitene er store, lyse og komfortabelt innredet med tremøbler og moderne fasiliteter. Badene er store og har separat rom med dusj og badekar. Det er også aircondition, vifte, safe, skrivebord, sofa og bord, minibar, te/kaffekoker, hårføner, badekåpe, tøfler, toalettsaker, strykejern/brett, flatskjerm - tv, telefon og gratis WiFi. Fra verandaen har du utsikt over hotellområdet og Det indiske hav.
Alle suitene, bortsett fra Garden Suite, har eget lite basseng på verandaen.
Beach Front Pool ligger rett på stranden og har også et mini hammam.
Villaene passer utmerket for større familier og vennegjenger.

Fasiliteter inkluderer utendørssvømmebasseng, tre restauranter, bar, spa, treningssenter, bibliotek, gave/suvenirbutikk, møterom og vannsportssenter. Det er også lokaler hvor det kan arrangeres private middager og sammenkomster.

Hotellet har et bredt utvalg i mat og rettene er som lokalbefolkningen på Mauritius: er herlig blanding av internasjonale, asiatiske, italienske og lokale retter. På hovedrestauranten "Oryza", kan du velge om du ønsker å innta måltidene inne eller ute ved bassenget.

Angsana Balaclava passer utmerket for de som ønsker å tilbringe bryllupsreisen på et romantisk og luksuriøst sted på en av verdens vakreste øyer. Det arrangeres flere ulike aktiviteter for par: pikniker, besøk på det lokale markedet med hotellets kokk for å kjøpe inn maten hvor du så lager ditt eget måltid, sunset cruise, middag på stranden ved eget bord og diverse utflukter tilpasset de som er i det romantiske humøret.

Det er ikke bare stranden som lokker. Ønsker du å være litt aktiv under ferien, kan du velge mellom vannaktiviteter som vannski, pedalbåt, kajakk og turer med glassbunnsbåt.

Avslutt dagen med en behandling på det prisbelønnede Angsana Spa hvor du virkelig blir pleiet og ivaretatt.

Angsana Balaclava ligger 15 minutters kjøretur fra Port Louis og Grand Baie.

Vår mening: Hotellet ønsker alle velkommen, men passer best for par som er på bryllupsreise eller som ønsker en romantisk og avslappende ferie sammen hvor de kan kombinere avslapning med aktiviteter, romantikk og luksuriøse omgivelser.