Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Hotellet for alle!

Et av de beste familiehotellene på Mauritius, men passer også utmerket for par, venner og single.
Le Canonnier ligger flott plassert på en historisk halvøy, med utsikt over en velstelt hage og Det indiske hav. Det er kort avstand til byen Grand Baie. Når solen går ned og skyggene danser mellom trærne og fyrtårnet fra det 18- århundre, vekkes en magisk stemning til live her på Le Canonnier.

Le Canonnier har 284 rom. De lyse rommene har utsikt over det tropiske hageanlegget, bassengene og Det indiske hav. Alle rommene har klimaanlegg, safe, minibar, TV, telefon, moderne bad, hårføner og kaffe/tekoker.

Familier faller veldig lett for Le Canonnier, og det barnevennlige hotellet har to romkategorier som passer utmerket for familier: Family Duplexes med egen hems hvor barna sover og Family Apartments med to separate soverom og to bad.

Hotellet har en stor hage som heller svakt ned mot stranden. Eksotiske planter, blomster og hundre år gamle trær og ruiner fra fortiden, gjør lett inntrykk på familiens yngste og setter fart i fantasien. Vi har også hatt mange par som har giftet seg her. Den vakre hagen danner en flott ramme rundt seremonien.

Le Canonnier tilbyr familiens minste den mest originale barneklubben på hele Mauritius. Barna samles i det gamle fyrtårnet, bygget av stein, og dermed får barna følelsen av å være i sitt eget lille sjørøverhus. Det gamle våpenlageret rett på utsiden, er utmerket for å leke gjemsel i.
Også familiens aller minste blir tatt vare på her. Det er eget babyrom hvor foreldrene finner det de trenger for å vare på barna. Her finnes stellebord, flaskevarmer og kjøleskap med yoghurt.

Hotellet har tre restauranter og gjestene er velkomne til å spise på søsterhotellet Le Mauricia om dette er ønskelig.
Barna har også sin egen restaurant, rett ved siden av hovedrestauranten. Med sitt eget hjørne hvor måltidene inntas, er det ikke rart de føler seg som voksne.
Hotellet tilbyr All Inclusive – pakker, som inkluderer mat og drikke fra ankomst til avreise.

Det er også en koselig bar med en avslappet atmosfære. Det er lokal underholding seks kvelder i uken.

Le Canonnier tilbyr en rekke aktiviteter og det er noe for alle og en hver. Det store utvalget av aktiviteter gjør det enkelt for familier så vel som par å finne på noe sammen. Her er tennis (3 belyste baner), volley ball, bordtennis, yoga og bueskyting.
For den som trives mer til vanns enn til lands, lokker hotellet med snorkling, vannski, windsurfing, seiling, turer med glassbunnsbåt, kajakk, pedalbåter og vanngymnastikk. Le Canonnier har tre svømmebasseng og tre strender.

Fra og med november 2017 kan gjester på hotellet spille golf på Moint Choisy Le Golf. Det vil gå shuttlebusser fra hotellet til golfbanen og man kan bestille tee times på forhånd.

Mot tillegg kan man delta på dykking, deep – sea fishing og leie mountain bike.
Enten du har tilbrakt dagen med å slikke sol eller deltatt på noen aktiviteter, anbefales å avslutte dagen med en massasje på hotellets meget unike spa – avdeling: den ligger nemlig mellom grenene på et banyan tre. Forfrisk kroppen med en eller flere behandlinger.

Vår mening: Et hotell for alle. Med mulighet til å benytte fasilitetene på søsterhotellet Le Mauricia, er utvalget av restauranter og aktiviteter meget stort.