Dinarobin Hotel Golf & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Hotellet har en praktfull beliggenhet på den vakre Le Morne – halvøya, på den sydvestlige siden av Mauritius. Den flotte sandstranden strekker seg 7 km bortover kysten, og her kan man nyte solnedgangen og høre bølgene som rolig og harmonisk slår inn mot stranden.

Dinarobin er bygget i lokal stil og har 280 rom og suiter, samt 13 villaer. Hver villa har tre soverom.

Rommene ligger i en bue med små svømmebasseng i midten. Sammensetningen bidrar til en mer intim følelse og gir inntrykk av at man bor på et mindre hotell.
Alle rommene har egen terrasse med stor sittegruppe, sjøutsikt, aircondition, bad med badekar, dusj, minibar, safe, gratis internett, TV, strykejern/brett, hårføner og te/kaffekoker.

På Dinarobin vil etter hvert måltid være en smaksopplevelse. Som gjest kan du velge mellom fire restauranter som alle byr på mat i ypperste klasse. Hovedrestauranten L’Harmonie serverer buffé til frokost og middag. Maten er lekkert tilbredt i små, individuelle skåler. Det er forskjellige temaer hver kveld. Lunsj er á la carte. For den som ønsker smaken av Italia går turen til restaurant Il Gusto. Den asiatiske restauranten Umani serverer deilige asiatiske herligheter. Strandrestauranten Le Morne Plage ønsker alle velkommen, og har en avslappet atmosfære. På menyen står dagens fiskerett, og fisken kommer rett fra havet. Med sin flotte beliggenhet rett på stranden, er restauranten åpen hele dagen slik at gjestene kan ta en pause fra solsengen og fylle magen med noe godt.

Når solen forsvinner ned i Det indiske hav, lokker Dinarobin med en av de stiligste barene på Mauritius. Bartenderne er meget profesjonelle og mikser de lekreste og eksotiske drinker. Om kvelden er det musikkunderholdning.

Ingen dag er lik på Dinarobin, og aktivitetstilbudet er meget stort. Du kan velge mellom late dager på stranden, ved bassenget eller trene. Hotellet tilbyr treningssenter, tre tennisbaner, bordtennis, volleyball, fotball, badminton, boccia og sykkelutleie.
Vannaktivitetene består av snorkling, kajakk, pedalbåt, seiling, dypvannsfiske og dykking.
For golfentusiaster er Dinarobin et utmerket hotell da det er en 18 – hulls golfbane her.

Familiens minste koser seg i barneklubben (3 – 12 år), og her blir barna engasjert i ulike aktiviteter.

Ønsker du å pleie kropp og sjel anbefales an tur på hotellets nydelige spa.

Søsterhotellet Le Paradis ligger rett ved siden av, og som gjest på Dinarobin kan du spise på alle restaurantene samt delta på aktiviteter på Le Paradis. Dette gir deg tilgang til åtte restauranter, åtte barer, et stort utvalg aktiviteter og to golfbaner. Det er 24 – timers shuttleservice mellom Dinarobin og Paradis (gratis).

For gjester som bor i Club suitene har Dinarobin en egen klubb: ”The Club of Dinarobin”. Klubblokalet ligger flott til med utsikt mot havet, og man slapper av på en takterrasse.
Den er åpen mellom 08:00 – 20:00 og serverer frokost, sandwicher, kaffe/te, småkaker, snacks og drikke. Mellom kl. 18:30 – 20:00 byr de på cocktails og kanapeer. Under hele åpningstidene serveres utvalgt drikke med alkohol. Alt er inkludert i prisen.

Vår mening: Dinarobin har flott beliggenhet, utmerket personlig service, luksuriøse rom og et bredt spekter av aktiviteter. Passer for alle. En av oss i Magellan har vært på bryllupsreise her, og kan sterkt anbefale Dinarobin for oppholdet på Mauritius.