Eco Tent Experience


Den eneste teltopplevelsen på Mauritius. Her etterlater du deg kun fotspor…

Ved elvebredden av Grande Rivière South East står Otentic Eco Experience, den første og eneste av sitt slag på Mauritius. Som gjest her bor du i telt som er satt på opphøyde treplattform. Campen er inspirert av økovennlige lodger i Afrika, og er en unik opplevelse. Eierne ønsker at du som gjest skal få se, smake og oppleve Mauritius, og personalet kommer fra den lille fiskelandsbyen rett ved campen.

Det er til sammen 12 telt og 2 chalet i tre. Alle teltene har egne bad og dusj og er innredet med møbler i lokalt materiale. Hvert telt kan ta to voksne og opptil tre barn.
Teltdukkene er av beste kvalitet og sørger for at det er kjølig inne i teltet.
Chaletene er bygget i tre og her kan man sitte på terrassen, i skyggen av mangotrær. Hver chalet har to soverom og et bad. Hver chalet kan ta to voksne og opptil tre barn.

Campen har eget basseng, en liten bar med selvbetjening og ved elven er det bygget et dekk med tak hvor man kan slappe av. Her vises det også kino om kveldene.

Maten er utmerket. Kokkene serverer nydelige lokale og kreolske retter. Alle måltider er buffé og serveres på terrassen ved bassenget. Det er tak over terrassen slik at man sitter i skyggen.

Aktiviteter som er inkludert er kajakk og sykkel. Det er en flott opplevelse å padle på elven. Det er også en volleyballbane på området.
Personalet er også behjelpelig med å arrangere utflukter for de som ønsker dette.

Campen har fokus på bevaring av miljø og resirkulering, og er meget miljøvennlig.

Den nærmeste stranden er Ile aux Cerfs. Det er gratis båt som frakter dere fra campen til stranden (og tilbake) hver dag. Turen tar ca. 20 minutter, og er en fin opplevelse.

Vår mening: Dette er for den som ønsker å bo på fullstendig annerledes og virkelig oppleve Mauritius. Teltene holder veldig god standard og maten er meget god. Passer for par og familier. En flott mulighet er å kombinere oppholdet på Mauritius med noen dager her og så bo på et av de flotte hotellene resten av oppholdet.