Emeraude Beach

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

 

Dette koselige All-Inclusive hotellet ligger på østkysten av Mauritius, på en av øyas vakreste strender, Belle Mare Beach. Dermed kan ferien tilbringes på kilometer av hvit strand hvor den turkisfargede lagunen frister til en dukkert.

Hotellet har 61 rom, fordelt på fire bungalower som ligger i en flott hage. Det er totalt 47 standardrom og 14 superiorrom. Alle rommene har balkong eller terrasse, utsikt over hagen, aircondition, bad, telefon, TV, minibar, safe, te/kaffekoker og hårføner.

Restauranten serverer lokale og internasjonale retter. Etter maten kan man slappe av i baren, som har utsikt over bassenget, nyte en eksotisk drink og begrave føttene i sanden.

Emeraude Beach har to svømmebassenger, restaurant, bar, spa, vekslingskontor, gratis WiFi i resepsjonen og gave/suvenirbutikk.

Under ditt opphold på Emeraude Beach tilbringes det meste av dagene på den flotte stranden eller ved bassenget. Inkludert i oppholdet er også snorkling og turer med glassbunnsbåt.

Mot tillegg kan du delta på dykking, kitesurfing, katamarancruise og dyphavsfiske. Det er eget PADI dykkesenter på området.

Landaktiviteter som er inkludert gjelder dart, pétanque, bordtennis, brettspill og strandvolley.
Mot tillegg: Biljard, sykkelleie og golf (på forespørsel).
To kvelder i uken er det underholdning.

Emeraude Beach er et kun–for–voksne hotell. Barn under 18 år er ikke tillatt.

Vår mening: Et lite, koselig, sjarmerende tre–stjerners hotell med flott beliggenhet hvor du opplever en genuin Mauritius – følelse. Her får man god valuta for pengene.