Hotel Mauricia Beachcomber Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

 

Solfylt, tropisk paradis!

Hotel Mauricia Beachcomber Resort & Spa er kjent for sin utmerkede beliggenhet. I en herlig blanding tilbys gjestene høy kvalitetet på innkvartering og utmerket service. Inspirert av moderne design, tiltrekker hotellet seg gjester som ønsker seg – i tillegg til høy standard på overnatting – aktiviteter, underholdning og avslapning. Her finnes en livlig atmosfære, store, åpne områder som byr på drømmende utsikt over stranden og havet og et anstrøk av modernitet.
Hotellet ligger sentralt i Grand Baie og er et hotell for alle. Dette er søsterhotellet til Htel Cannonier og gjestene her kan bruke fasilitetene på begge hoteller.

Le Mauricia har 237 rom, alle er lyse og friske i fargen. Det er flere typer rom å velge mellom. Standard - og superior – rommene har utsikt mot bukten. I toppetasjen ligger tre elegante honeymoon suiter. Her har man nydelig utsikt, stilig utendørsdusj og basseng på terrassen.  
For familier er det flere alternativer, avhengig av hva man ønsker. Hotellet har store familierom med eget rom til barna og familieleiligheter med loft der barna har egen etasje og eget bad. Det er eget barnevennlig svømmebasseng som ligger rett ved noen av familieleilighetene.
For de som ønsker å ta ferien til nye høyder og unne seg noe helt spesielt, tilbyr Le Mauricia en privat villa. Villaen har egen hage og basseng.

Fasiliteter på rommene består av terrasse eller balkong, eget bad, klimaanlegg, TV, telefon, safe, minibar, hårføner og kaffe/tekoker.

Måltidene inntas på en av de to restaurantene. Om du er lysten på lokale eller internasjonale retter, vil kokkene forberede dette. Hovedrestauranten er mer enn bare et sted å spise. Kokkene lager maten rett foran deg. På Le Nautic Restaurant serveres fisk og annen sjømat. Du kan velge mellom halvpensjon og all inclusive.

Baren har eget strandområdet slik at du kan nyte drinker og snacks rett på stranden.

Hotel Mauricia Beachcomber Resort & Spa har mange aktiviteter for barn og unge. For de minste (3 – 12 år) er det miniklubb og for de litt eldre er det en nattklubb (som er lydisolert).

Fasilitetene inkluderer svømmebasseng, hammam, sauna, skjønnhetssalong, frisør, vaskeri, musikkunderholdning om kvelden, barnepass og gratis Internett.
Hotellet har også ankomst / avreiserom med dusj tilgjengelig.

Dagene tilbringer du enten på stranden eller ved å benytte deg av ett av de mange aktivitetstilbudene. Som gjest på Le Mauricia er følgende vannaktiviteter inkludert: snorkling, vannski, windsurfing, seiling, kajakk, glassbunnbåt, pedalbåt og instruktørtimer i dykking (skjer i bassenget).

På land tilbys tre tennisbaner, sportssenter, bordtennis, dart, volleyball og boccia.
Head Tennis Academy (ansvalig tennisinstruktør) er velrenommert og hotellet har ofte besøk av kjente tennisstjerner.

Mot tillegg kan du leie sykkel, spille biljard, dykking og deep sea fishing.

Vår mening: Ønsker du å bo på et fint hotell på stranden, samtidig som du er i nærheten av en liten by, er Hotel Mauricia Beachcomber Resort & Spa et godt valg. Det er mange aktiviteter for barn og tenåringer, og er helt perfekt for familier med litt større barn.