Hotel La Pirogue

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Meget barnevennlig hotell som ligger i Flic-en-Flac, rett på den nydelige og lange Wolmar Beach stranden, på vestkysten av Mauritius. Hotellet er innredet i Boho-chic stil og utstråler avslapning med sin store frodige hage full av kokosnøtt palmer og hengekøyer. For barna er dette perfekt for å løpe rundt på oppdagelsesferd eller leke i de fine lekeapparater nær stranden.

Hotellet består av små bungalows bygget i mauritisk stil som ligger flott plassert i den tropiske hage med svaiende palmer.

Alle rommene er på bakkenivå og har privat terrasse, air-condition, minibar, safe, tv og hårføner. De fem ulike romkategoriene er: garden bungalows, premium garden bungalows, beach pavilion, deluxe beach family pavilion, garden family bungalow og senior suite pavilion.

Hotellet har flere restauranter og barer, svømmebasseng og spa.

Eksempel på aktiviteter: Kajakk, vannski, snorkling, windsurfing, glassbunnbåt og minigolf.

Fasiliteter på hotellet er blant annet treningssenter, spa (Cinq Mondes Spa), tennisbaner og green fee til golfbanen Ile aux Cerfs Golf Club og gode rabatter hvis man vil spille på Tamarin GC som ligger nærmere.

Gjester kan også benytte seg av fasilitetene på nabohotellet, Sugar Beach. 

Barneklubben Sun Kids Club ønsker barn mellom 2-11 år velkommen. De har åpent hver dag fra 09:30 til 22:00. Her vil barna kunne velge fra et stort utvalg aktiviteter. Fra kunst og håndverk, matlagingskurs, mini-golf, dukketeater, filmer, lekeapparat og ikke minst utallige vannaktiviteter. Aktiviteter tilpasses barnets alder.

Noe for tenåringen også: reiser dere på tur med ungdom som er litt «for kule» til å henge med foreldrene hele tiden, så finnes det også alternativ for dem. Sun Teens Club ønsker ungdom i alderen 12-17 år velkommen. Her er det lagt til rette for aktiviteter som «olympisk» turnering, bål på stranden, utflukter og flere ulike vannaktiviteter.

Vår mening: fantastisk beliggenhet rett på Wolmar stranden. Perfekt for barnefamilier, men passer også veldig bra for par. Det er et stort område med god plass mellom alle bungalowene.