Hotel Victoria Beachcomber Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Et av våre favoritthotell!

Hotel Victoria Beachcomber Resort & Spa ligger på vestkysten, midt mellom Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Beliggenheten har gjort hotellet til et av mest populære familiehotellene på Mauritius. Hotellet er kjent for sine store rom som ligger vendt mot havet, en avslappet atmosfære og et stort utvalg av aktiviteter.
Victoria Beachcomber passer for både par på bryllupsreise, barnefamilier og for godt voksne.

Resorten har en langstrakt strand som passer perfekt for barnefamilier. Den er bygget i typisk Mauritius–stil, med bruk av naturstein.

Totalt har hotellet 246 rom, inkludert familierom og familieleiligheter. Rommene er hyggelige og romslige og alle har sjøutsikt. Le Victoria tilbyr sine gjester de største superior og deluxe-rommene på Mauritius, noe som er svært gunstig for barnefamilier. Det er mulig med to voksne og opptil to barn under 17 år i deluxe rom.

Rommene har terrasse og vender mot sjøen De har bad med dusj, badekar og separat toalett, klimaanlegg, minibar, safe, hårføner, TV og te/kaffekoker.

Matutvalget er også stort. Som gjest kan man velge mellom tre restauranter: I hovedrestauranten serveres buffet og kreolsk mat, en restaurant som byr på italiensk eller en koselig fiskerestaurant på stranden.

Fasiliteter: Bar, et stort svømmebasseng med separat barnebasseng, SPA, hammam, barnepass, underholdning om kvelden, gratis internett, sykestue og suvenir/gavebutikk.
Hotellet har også ankomst / avreiserom med dusj.
For de minste er det barneklubb (3 – 12 år).

Victoria Beachcomber Resort & Spa er et hotell for alle: det hersker en rolig og romantisk stemning på hotellet på kvelden, samtidig som det er mange aktiviteter for både barn og voksne. De har også aktiviteter spesielt tilpasset tenåringer.

Vannaktiviteter som er inkludert: Snorkling, vannski, windsurfing, seiling, kajakk, glassbunnbåt, pedalbåt og vanngymnastikk.
Landaktiviteter som er inkludert: Treningssenter, tre tennisbaner, bordtennis, volleyball, fotball, spillerom og pétanque/boccia.

Mot tillegg kan du ta dykkekurs, deep sea fishing, spinning og leie sykkel.

Victoria Beachcomber Resort & Spa har eget SPA hvor de utfører de fleste behandlinger. Dette er et perfekt sted å avslutte dagen og skjemme bort deg selv litt.

Fra hotellet er det kun 20 minutter med bil til fiskelandsbyen Grand Baie og 15 minutter med bil til hovedstaden Port Louis. Flyplassen ligger ca. 1 times kjøring unna.

VICTORIA FOR TWO: 1. desember 2017 åpner hotellet en ny ving som blir forbeholdt kun til voksne gjester. Denne nye delen, kalt Victoria For Two, består av 40 rom med havutsikt, et 800m2 stort svømmebasseng, egen strand, bar og à la carte restaurant. Gjestene på Victoria For Two vil selvfølgelig også kunne benytte seg av alle andre fasilitetene til Hotel le Victoria. Reiser dere på ferie med familier og/eller venner som har barn, men ikke ønsker å bo rundt barn, da er dette alternativet perfekt. Dere kan spise sammen og gjøre aktiviteter sammen, men dere har også mulighet til å trekke dere tilbake til vingen forbeholdt voksne.

Vår mening: Ønsker du å bo på et stilig hotell hvor det er mange aktiviteter om dagen og en romantisk stemning om kvelden, er Le Victoria for deg. De har store rom og en fin beliggenhet hvor man kan nyte solnedgangen.