Hotel Tropical Attitude

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Koselig og rimelig hotell på østkysten.
Hotellet ligger flott til, rett mot en lagune og den lille fiskelandsbyen Trou d’Eau Douce.

Tropical Attitude er et kun–for– voksne hotell. Barn under 18 år er ikke tillatt.

Hotellet tilbyr 58 standardrom og 2 større rom som egner seg for to eller tre voksne. Alle rommene har havutsikt, terrasse eller balkong, aircondition, bad med dusj og toalett, telefon, TV, minibar, safe og hårføner.
Internettilgang mot ekstra kostnad.

Tropical har et flott svømmebasseng og området er fargerikt og fint beplantet.

Fra hotellet har man tilgang til paradisøya Ile aux Cerfs, og som gjest kan du benytte deg av den gratis båttransporten som tar deg over til øya flere ganger om dagen.

Restauranten Le Cocotier tilbyr lokale og internasjonale måltider. Her spiser man frokost og middag. Mot et lite tillegg kan man bestille en piknikkurv og ta med seg lunsjen når man skal på utflukt. Middagen varierer mellom buffé med spesial tema eller à la carte. Det er mulig å betale for All Inclusive.

Baren La Canne à Sucre serverer lokale og internasjonale øl, vin, brus og drinker. De tilbyr også servering på stranden.

En gang i uken har hotellet sega–show og annen underholdning tre kvelder i uken.

Som gjest på Hotel Tropical er også et stort antall aktiviteter inkludert: pétanque, bordtennis, dart, volleyball, brettspill, gratis båtturer til paradisøya Ile aux Cerfs (med avgang flere ganger daglig), snorkelling og turer med glassbunnbåt.

Aktiviteter mot ekstra kostnad: biljard, leie av sykkel, dykking, speedbåt, kitesurfing, vannski på Ile aux Cerfs og dyphavsfiske.

Hotellet har også en liten, koselig gavebutikk. Internett er tilgjengelig i fellesområdene (gratis) og mot en kostnad på rommene.

Avstander (cirka):

  • 45 kilometer/45 minutter med bil til hovedstaden Port Louis
  • 50 kilometer / 60 minutter med bil til flyplassen
  • 10 kilometer/ 15 minutter med bil til Belle Mare
  • 2 kilometer/ 3 minutter med bil til Trou d’Eau Douce

Vår mening: Koselig, lite hotell med personlig service. Nydelig beliggenhet med god tilgang til paradisøya Ile aux Cerfs. Tropical er for deg som liker å ta det litt rolig, og hvor vakker natur er viktig.

 

Mer i denne kategorien Paradise Cove Boutique Hotel »