Hotel Tropical Attitude

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

 

Koselig og rimelig hotell på østkysten.
Hotellet ligger flott til, rett mot en lagune og den lille fiskelandsbyen Trou d’Eau Douce.

Tropical Attitude er et kun–for–voksne hotell. Barn under 17 år er ikke tillatt.

Hotellet består av 58 rom og alle rommene har havutsikt, terrasse eller balkong, aircondition, bad med dusj og toalett, telefon, TV, minibar, safe og hårføner.
Internettilgang mot ekstra kostnad.

Hotel Tropical Attitude har et flott svømmebasseng og området er fargerikt og fint beplantet.

Fra hotellet har man tilgang til paradisøya Ile aux Cerfs, og som gjest kan du benytte deg av den gratis båttransporten som tar deg over til øya flere ganger om dagen.

Restauranten Le Cocotier tilbyr lokale og internasjonale måltider. Her spiser man frokost, lunsj og middag. Alternativt kan man bestille en piknikkurv og ta med seg lunsjen når man skal på utflukt. Middagen varierer mellom buffé med spesial tema eller á la carte.

Baren La Canne à Sucre serverer lokalt og internasjonalt øl, vin, brus og drinker. De tilbyr også servering på stranden.

En gang i uken har hotellet Sega–show og annen underholdning tre kvelder i uken.

Som gjest på Tropical Attitude er også et stort antall aktiviteter inkludert: pétanque, bordtennis, dart, volleyball, brettspill, båtturer til paradisøya Ile aux Cerfs (med avgang flere ganger daglig), snorkelling og turer med glassbunnbåt.

Aktiviteter mot ekstra kostnad: biljard, leie av sykkel, dykking, speedbåt, kitesurfing, vannski på Ile aux Cerfs og dyphavsfiske.
Hotellet har også en liten, koselig gavebutikk. Internett er tilgjengelig i fellesområdene (gratis) og mot en kostnad på rommene.

Avstander (cirka):

  • 45 kilometer/45 minutter med bil til hovedstaden Port Louis
  • 50 kilometer / 60 minutter med bil til flyplassen
  • 10 kilometer/ 15 minutter med bil til Belle Mare
  • 2 kilometer/ 3 minutter med bil til Trou d’Eau Douce

Vår mening: Koselig lite hotell med personlig service. Nydelig beliggenhet med god tilgang til paradisøya Ile aux Cerfs. Tropical er for deg som liker å ta det litt rolig og som synes at vakker natur er viktig.

 

Mer i denne kategorien Paradise Cove Boutique Hotel »