Lakaz Chamarel


Mellom vakre berg og daler, i en frodig oase og med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger perlen Lakaz Chamarel. Dette 4 – stjerner hotellet er noe ganske unikt og et opphold her anbefales så absolutt.

Dette lille og sjarmerende boutique hotellet ligger i nasjonalparken Black River Gorges, på 400 meters høyde og har 20 rom. Rommene er spredt utover hagen og langs fjellsiden. Hvert rom har sin egen spesielle innredning, basert på øyas mange kulturer. Rommene har balkong, utendørsdusj, takvifte, badekåper, tøfler, myggnett, minibar, hårføner, telefon, safe og te/kaffekoker.

Under oppholdet føler du at du befinner deg i Edens Hage. Omgitt av frodig og fargerik vegetasjon og en avslappet atmosfære, kan du hvile ved svømmebassenget, besøke spa eller tilbringe litt tid i meditasjonshagen. Hotellet passer også utmerket for naturelskere som vil være aktive i ferien. Herfra kan du gå turer i fjellet (det er et godt utvalg stier av ulike lengder) eller utforske området på sykkel.
Det går buss tur/retur til stranden Le Morne flere ganger om dagen (15 minutter med bil hver vei).

I hovedbygningen er det resepsjon, tv-stue, bibliotek, bar og restaurant. Kjøkkenet ønsker alle som ønsker å lære seg oppskriftene på de gode matrettene som serveres, velkommen inn.

Om kvelden tennes det små lys i hagen og dette fører til en avslappet og romantisk stemning.

Hotellet ligger 55 minutter med bil fra flyplassen.

Vår mening: Et harmonisk og fredfullt sted i vakre omgivelser. Herfra har du garantert den beste utsikten på Mauritius. Ideelt for par eller for de som ønsker fred og ro i noen dager før eller etter badeferie på kysten.