Constance Le Prince Maurice

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Luksuriøst førsteklasses hotell med særpreg, som ligger på den nordøstlige kysten av Mauritius, cirka 50 minutters kjøring fra flyplassen. Hotellet er bygget i lokal byggestil med utstrakt bruk av naturstein, tre og stråtak og ligger praktfullt til i en tropisk hage ved en lagune og det turkise vannet fra Det indiske hav. Dette er et romantisk hotell perfekt for par, som enten vil unne seg litt ekstra luksus, er på bryllupsreise eller skal feire en spesiell begivenhet.

Hotellet består av 64 Junior Suites, 12 Family Suites, 12 Villas og 1 Princely Suite. Alle suitene er elegant og smakfullt innredet. De har air condition, safe, minibar, TV, telefon, Apple Mac mini og et romslig bad med dusj, badekar og separat toalett. Det er gratis tilgang til Wifi over hele hotellet og rommene har enten balkong eller terrasse. Noen av juniorsuitene og villaene står på stylter over lagunen, mens andre ligger i hagen eller på stranden.

På Le Prince Maurice kan man velge mellom tre à la carte restauranter: L’Archipel ligger ved hotellets hovedbasseng og serverer nydelige kreolske retter og andre spennende lokale delikatesser. Asian Restaurant ligger ved Laguna Bar og disker opp med sushi, sashimi, maki, dim-sum og andre asiatiske spesialiteter.  Le Barachois er en flytende sjømatrestaurant bygget over lagunen og naturreservatet og passer perfekt for en romantisk middag. Her kan man nyte en rolig middag mens solen går ned i horisonten og fjellene ruger i bakgrunnen. Om kvelden tenner de små lys og stemningen blir en opplevelse i seg selv.

En apéritif før middag, en cognac eller en eksotisk cocktail får man servert på en av de tre barene, som ligger rundt på hotellets store eiendom. Vinentusiaster kan ta en visning i hotellets imponerende vinkjeller, som huser eksklusive grands crus og hvor det kan arrangeres vinsmaking.

Le Prince Maurices lekre U SPA by Constance ligger i rolige omgivelser i den frodige og velstelt hagen. Det tilbys et stort utvalg av behandlinger, fra massasje og Phyto-Aromatherapy til pedikyr og manikyr.

Blant andre fasiliteter er det frisørsalong, Fitness senter, Kids Club, svømmebasseng, møterom, bibliotek, helipad og suvenirbutikk.

Gratis aktiviteter: tennis, vannski, pedalbåt, practice putting green, Hobie Cats, låne av snorkelutstyr, windsurf, kajakk, turer med glassbunnbåt.
Golfentusiaster kan spille gratis golf på Constance Belle Mare Plage’s “Legend” and “Links” 18-holes golf courses, som ligger ca. 5 minutter med bil fra hotell (gratis transfer).

Vår mening: Et av Mauritius beste luksushotell, med nydelig strand. Perfekt for golfentusiaster og par som er opptatt av god mat og upåklagelig service.