Long Beach Golf & Spa Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Long Beach Golf & Spa Resort er et moderne og funky hotell som ligger på den lange og vakre Belle Mare stranden på østkysten av Mauritius.

Hotellet er bygget som en liten by med piazza i midten, barer, restauranter og nattklubb. Her er det noe for enhver smak, og man velger selv om man skal ta del i den gode stemningen på hotellet eller om man skal trekke seg tilbake på rommet. De tilbyr et stort utvalg av sportsaktiviteter og er et av de få hotellene på Mauritius som har klatrevegg. Dette er et stort hotell og passer for par og familier som ønsker å bo moderne, være aktive, spise på forskjellige restauranter og nyte strandlivet.

De 255 rommene er spredd utover eiendommen slik at de fleste rommene har utsikt mot Det indiske hav og naturen rundt seg. Alle rommene har bad med dusj og badekar, separat WC, air condition, flatskjerm-tv, te- og kaffekoker, safe, minibar og gratis Wifi. Noen rom er tilpasset barnefamilier.

Det er fem restauranter som serverer smakfull og spennende mat, fra sofistikerte asiatiske retter til enklere strandmenyer. Marché er hovedrestauranten hvor de serverer frokost og middag. Til middag er det buffet hvor man kan velge mat fra syv forskjellige temaer/kokestasjoner. Sapori er en italiensk restaurant som er åpen til middag og serverer moderne og klassiske italienske retter. Hasu er japansk og har en salong, en sushi bar, en grill, private og semi-private områder for à la carte servering. Rettene tilberedes mens du ser på. Chopsticks er hotellets kinesisk restaurant og er åpen til lunsj og middag. Her hersker en varm og avslappet atmosfære. Tides er strandrestauranten og serverer lette retter som salat, dagens fangst (fisk), grillet mat og gode desserter.

Hotellet har to barer og en nattklubb, samt servering på stranden og på rommet. Shores ønsker å gjenskape den livlige atmosfæren som er på et torg i en liten by. De har utsikt utover en stor hage som strekker seg mot stranden og havet og har en omfattende meny for drikke, blant annet kreative tropiske cocktailer med lokal rum. Nattklubben Bambora Bar & Nightclub er for deg som liker å feste og danse. Den er åpen om kvelden og har egen DJ.

Long Beach Spa & Golf Resort har alle slags aktiviteter og underholdning, fra høyenergi til den mest avslappende. En imponerende hvit sandstrand, fire svømmebasseng, barneklubb, vannsportsenter, flombelyste tennisbaner, yoga og aqua-gym klasser, golf, guidede uflukter med terrengsykkel,  luftkondisjonert treningssenter, Spa og klatrevegg. Her har man ikke tiid til å kjede seg et sekund!
Ønsker du å spille golf får du dessuten gratis green fees og shuttle buss/båt til både Ile Aux Cerfs Golf Club og Anahita Golf Club.

Fra hotellet tar det ca 30 minutter å kjøre til Grand baie, ca 45 minutter å kjøre til hovedstaden Port Louis og ca 1 1/2 times kjøring til flyplassen.

Vår mening: Et moderne hotell som passer for par som ønsker flere tilbud av restauranter og aktiviteter, samt litt stemning på ettermiddagen og kvelden. Også ideell for tenåringsfamilier på grunn av det store aktivitetstilbudet.