LUX* Belle Mare

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Dette flotte hoteller ligger på en av de beste strendene på Mautitius med fantastisk utsikt fra mange av rommene. Hotellet kan tilby mange opplevelser og aktiviteter for de aller fleste. De har et av de største svømmebassengene på Mauritius med eget område for barn og de kan vise til mange fornøyde kunder.

Hotellet ligger i nærheten av den sjarmerende landsbyen Belle Mare på østkysten av Mauritius. Det er 45 kilometer til flyplassen og 50 kilometer til hovedstaden Port Louis.

Hotellet har 128 rom fordelt på syv forskjellige kategorier. Det er 57 junior suites, 30 LUX* junior suites, 18 family suites, 10 beach junior suites, syv honeymoon suites og en Maharajah suite.

Alle rommene har egen balkong og king size bed. De har også air condition, vifter i taket, stikkontakter med 220-240 volt, internett, minibar og safe. På badene har alle rommene badekar, separat dusj og toalett, hårføner, tøfler og badekåpe. Te og kaffe kan man lage på rommet og minibaren fylles opp daglig.

Det er fire restauranter, en bar og en kafé på LUX* Belle Mare. The Kitchen er hovedrestauranten og er åpen om morgenen og kvelden. Her serverer de buffet til frokost og lokal mat på kvelden. Flott utsikt mot havet og svømmebassenget. The Beach er åpen midt på dagen og kvelden og er et fint sted for en avslappet lunsj og å spise ved stranden om kvelden. Her serverer de både lokal mat og mat fra Middelhavet. Fra lette måltider som sjømat og salater til stenovnsbakte pizzaer. East er åpent på kvelden og serverer asiatisk mat. Her er det miks og match hvor du kan for eksempel nyte en japansk forrett og en thailandsk hovedrett. Det er også muligheter for en satt meny med for eksempel 10 retter som presenterer det beste fra sørøst asiatisk matlaging. Senses har åpent om kvelden. Her ønsker de at gjestene skal ut på en kulinarisk reise hvor sansene kaster seg ut i smaker og lukter fra India og det Indiske Hav. De kan friste med friske urter og lokale ingredienser, samt kreativitet på kjøkkenet med god service i restauranten. The Bar serverer snacks og småretter på ettermiddagen og kvelden. Café LUX* serverer økologisk kaffe basert på en egen “Island blend*.

Aktiviteter inkludert er snorkling, vannski, vindsurfing, kajakk og båt med glassbunn. Mot betaling organiserer gjerne hotellet fisking, dykking, kitesurfing og å svømme med delfiner.

Dette er for deg som vet å sette pris på en vakker strand, god mat og et variert utvalg i aktiviteter. Det er ingen stor by i nærheten, men en liten landsby. Hotellet er stort med mange rom, og det gir en hyggelig stemning i de mange restaurantene, baren og fellesområdene.