LUX* Grand Gaube

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Tropisk oase i retro-chic stil!
Ikke langt unna fiskelandsbyen Grand Baie, på nordkysten av Mauritius, ligger LUX Grand Gaube. Hotellet har en fin beliggenhet på øya, og er et godt valg for både par og familier som reiser til Mauritius.

LUX Grand Gaube har flere ganger blitt kåret av Tripadvisor som et av verdens mest romantiske hotell. Perfekt for par og en uforglemmelig bryllupsreise. En av Magellans ansatte ble til og med fridd til akkurat her!

Det er ikke bare par som velger LUX Grande Gaube: Familier faller også for hotellet. Et stort tilbud til både de minste i familien og tenåringer gjør at hotellet passer ideelt for både store og små.
For de mellom 3 og 11 år tilbys en barneklubb som gir barna en mulighet til å utforske øya sammen med instruktører.
Hotellet ligger ved en lagune slik at vannet er grunt og barnevennlig – et fint sted for de minste å lære seg å svømme eller bare boltre seg.
Studio 17 er for gjester mellom 12 og 17 år og har et spennende program å tilby deltagerne.

Hotellet har 185 rom, fordelt i ulike kategorier, og tre villaer med to soverom og eget basseng. Rommene er store og lyse, med et stort bad, klimaanlegg, TV, minibar, safe, gratis WiFi og terrasse eller balkong. Alle rommene vender mot havet.

LUX Grand Gaube har seks restauranter som bl.a tilbereder utsøkte kreolske, peruvianske, argentinske og turkiske retter; og fire barer.

I tillegg frister hotellet med to vakre strender, en rolig lagune, to svømmebassenger og et lekkert Spa.

For den som ønsker å være litt aktiv i ferien kan gjestene være med på en runde med pétanque, ta en runde på Mt Choisy 18-hulls golfbane, spille volleyball, bordtennis eller tennis (banen er belyst også om kvelden). Treningsstudioet gir deg sjansen til å svette litt og du kan også delta på yoga/tai-chi –timer eller ulike treningsprogrammer.
Det er også mulighet til å leie sykkel og ta turen inn til Grand Baie eller ta en vandretur gjennom det vakre landskapet og lokale landsbyer med sine markeder.

Gjester som ønsker å holde seg i vannet kan benytte seg av følgende aktiviteter (inkludert): Snorkelling, kajakk, vannski, pedalbåt, mini seilbåt, stand-up paddle, windsurfing, turer med glassbunnbåt, vanngymnastikk eller kose seg i et av de to bassengene.
Mot tillegg tilbys kitesurfing, dykking, fisketurer og svømming med delfiner.

Vi anbefaler: Sykle nordover langs kysten og besøke sukkerørplantasjer, spise i Grand Baie (det finnes mange koselige og billige lokale restauranter der) og ta en dukkert i havet på vei tilbake til hotellet; teste hjemmelagd is på ICI,  smake på peruvianske ceviche på restauranten INTI og nyte utsikten over de små øyene Ile Ronde, Coin de Mire og Ilot Gabriel. 

Vår mening: LUX* Grand Gaube er det perfekte hotellet for både familier og par. Passer utmerket for de som ønsker seg ro og fred, men samtidig vil bo i nærheten av byen Grand Baie (cirka 10 minutter med bil).