LUX* Le Morne

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Praktfull beliggenhet på sørvestkysten av Mauritius, i lagunen ved halvøya Le Morne.
Romslige og hyggelige rom med direkte tilgang til den flotte stranden. Stranden er vakker, og her er det flotte muligheter for virkelig å nyte strandlivet.
Dette fem – stjerners hotellet har fire svømmebasseng for den som vil ha forandring fra strand og hav.

Hotellet har totalt 149 rom, fordelt i ulike kategorier: 64 superior rom, 10 classic junior suiter,
25 honeymoon suiter, 15 ocean junior suiter, 45 ocean junior suiter prestige.

Alle rommene har balkonger eller terrasse, klimaanlegg, minibar,safe, gratis WiFi, LCD – TV med parabol, DVD – spiller, takvifte, kaffetrakter, tekoker, bad med separat badekar og dusj, badekåper, hårføner og tøfler.

På en av de tre restaurantene nyter du det beste av hva Mauritius har å by innen matveien, og rettene er satt sammen av i en velsmakende blanding av lokale og internasjonale retter. Bon appetit!

Andre fasiliteter er bar/lounge, kaffebar, snackbar, delikatesseforetning, strandbar og egen bar i bassenget slik at du slipper å gå opp av vannet når tørsten kaller. Room service er tilgjengelige døgnet rundt.

Hotellet har eget spa hvor du kan få massasje etter en dag på stranden.

Livet under vann er fargerikt og fascinerende og du kan slappe av på stranden med en bok, sole deg eller legge ut på en svømmetur.
Vannaktiviteter som er inkludert er snorkling, kajakk, vannski, tråbåt, windsurfing, turer med glassbåt og vanngymnastikk.

For tillegg i prisen tilbyr Le Morne dykking, kitesurfing, katamaran cruise, fisketurer eller svømming med delfiner.

Det er også mulighet til å spille golf på Le Paradis, som ligger fem minutter unna.

Ønsker du å være litt aktiv i løpet av ferien kan gjestene velge mellom strandvolleyball, bordtennis, tennis eller ta en tur i treningsstudioet.
Det er flotte turmuligheter i området, og du kan enten legge ut på fottur eller leie sykkel.
Hotellet byr også på muligheten til å ri hest på stranden.

LUX Le Morne er ikke bare for par som ønsker en romantisk ferie med fokus på hverandre og avslapning. Hotellet passer også fint for familier, og det er egen barneklubb her (mot tillegg). Barneklubben PLAY er for de mellom 3 og 12 år, og tilbyr en rekke aktiviteter for familiens minste: Barna sysselsettes med aktiviteter både til havs og på land, kunsttimer og skattejakt er noen av det som står på programmet.

Vår mening: For den som ønsker å kombinere luksus og ferie i perfekte omgivelser. Passer for både par og familier.