Maradiva Villas Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

 


Medlem av The Leading Hotels of the World

Dette fem – stjerners hotellet ligger rett på den vakre Wolmar – stranden i Flic – en – Flac, på den solfylte sørvestkysten. Dette er luksus og avslapning på øverste nivå. Stranden strekker seg 750 meter bortover og som gjest bor du i en privat villa. De 65 villaene har privat terrasse, hage, basseng og utsikt over Det indiske hav.

Villaene er inspirert av den lokale arkitekturen og har eget spiseområde. En butler er tilgjengelig for å varte deg opp 24 timer i døgnet.
Alle villaene har en elegant og moderne innredning, aircondition, DVD – spiller, flatskjerm - TV, iPod- dokk, safe, Nespresso maskin og gratis WiFi.
Luxury Suite Pool Villa er på 163 m2, med et 15 m2 stort basseng, utendørsdusj og et stort spiseområde.
Beachfront Suite Pool Villa er på samme størrelse og har de samme fasilitetene, men ligger på stranden og frister med flott utsikt over Tamarin Bay.
Begge villakategoriene kan ta 2 voksne og et barn opp til 12 år og en baby.

Hotellet har to restauranter – Le Cilantro og Coast to Coast. Begge restaurantene serverer utsøkt á la carte retter. Det er også en bar på hotellet hvor man kan slappe av med en eksotisk cocktail. På forespørsel kan hotellet arrangere en privat middag servert i villaen eller på The Raj Tent på stranden (mot gebyr).

Fasiliteter på hotellet består av svømmebasseng, spa, en butikk og business senter. Familiens minste kan være med i Peter Pan miniklubb.

Det mangler heller ikke på aktiviteter: Inkludert i prisen er snorkelutstyr, vannski, pedalbåt, kajakk og vindsurfing.
Det er også mulig å spille golf på Tamarin Golf Course som hotellet har en avtale med. Golfbanen ligger 15 minutter med bil.

Vår mening: Maradiva passer utmerket for par og familier som ønsker stillhet, privatliv og luksus i vakre omgivelser.