Maritim Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Et luksuriøst hotell med høy standard som ligger vakkert til i en tropisk hage, hvor bølgene fra Det indiske hav slår harmonisk inn over den kritthvite stranden. Med utsikt over Turtle Bay, har hotellet en flott beliggenhet.

Maritime tilbyr 215 rom, hvorav 15 av disse er suiter. Rommene er elegant dekorert i lyse farger. Fasilitetene inkluderer terrasse/balkong, aircondition, bad med dusj, minibar, satellitt – TV, telefon, safe, hårføner, internettilgang og vannkoker.

Romkategorier: Standard rom, Privilege rom, 4 tema suiter, Junior suiter, en Honeymoon suite, Presidental suite og 1 villa.

Et rom er tilpasset rullestolbrukere.

Hotellet frister med hele fem restauranter og tre barer. Det kan også arrangeres middag på stranden. For de som ønsker en genuin kreolsk matopplevelse, serveres det en fem – retters middag i hagen hvor du får oppleve Mauritius rike historie både innen matveien og musikalsk. For en romantisk middag anbefaler vi å bestille bord på Château Mon Désir, en gourmet restaurant bygget på historisk grunn og restaurert i ren kolonistil.

Fasiliteter på hotellet inkluderer svømmebasseng, treningssenter og spa.

For familiens minste er barneklubben ”Turtle Club” et utmerket valg. Barna synes også det er spennende med skilpaddene og den lille gården som er på hotellet.

Strand – og vannaktiviteter inkluderer vannski, seiling, windsurfing, snorkling, pedalbåter, glassbunnsbåt og kano. Det er eget dykkesenter (PADI) på området.

Ønsker du å forlate stranden for noen timer, er det et stort utvalg aktiviteter å velge mellom: Tre tennisbaner, treningssenter, bueskyting, golf (9 – hulls bane) og leie av sykkel/ scooter.

Det er også en stall med 12 hester og ponnier hvor man kan være med på ridetur.

Vår mening: Dette fem – stjerners hotellet har alt man kan ønske seg for en avslappende ferie. Stort utvalg av aktiviteter og service av ypperste klasse. Passer for både par og familier.