One & Only le Saint Géran

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Etter en total renovering er det ikoniske Le Saint Géran tilbake på Mauritius!


One & Only le Saint Géran er et førsteklasses hotell som ligger på en privat halvøy, på østkysten av Mauritius, omringet av en frodig og velstelt hage. Hotellet er bygget i klassisk kolonistil med en «touch» av eksotisme og tropisk sjarm.

Hotellet har totalt 142 lekre og store rom – med stilfull innredning, lyse farger, et romslig marmorbad, butler service, balkong eller terrasse. Rommene vender mot havet, stranden eller lagunen. Etter renoveringen har de nye familierom med to eller tre soverom og en villa med to soverom og utendørsbasseng.

Her skal du ikke bekymre deg over hvor du kan spise. Du finner hele fem ulike restauranter og tre barer.

Restaurant Prime gir deg vann i munn. Her blir du servert ferske, organiske råvarer tilberedt til perfeksjon i et trendy industri-stil grill kjøkken.

På restaurant Tapasake møtes du av aromatiske dufter fra det åpne kjøkkenet og flott utsikt til lagunen fra alle vinkler. Deilige asiatiske smaker av ulikt slags vil garantert få deg mett og god.

Restaurant La Terrasse er en kjærkommen restaurant som serverer varierte internasjonale spesialiteter. Nyt middagen over vannet med utsikt over havet og bassenget.

Restaurant L’Artisan er fargerikt og rustikt med håndlagde møbler. Det nye bakeriet og kaffekiosken er et deilig oppholdssted på varme dager med air-conditioning hvor det er godt å slappe av med en kake, frisk salat, smørbrød eller noe annet sunt når som helst på dagen.

Restaurant La Pointe: her får du fersk grillet sjømat. Len deg tilbake, slapp av og nyt tropiske omgivelser i Palm Grove Beach.

Det er også mulig å få arrangert en privat middag på stranden.

La Terrasse bar ligger ved det elegante bassenget og er en utendørs lounge, som alltid er i sentrum av det som skjer. Nyt en forfriskende drink på dagen og en apéritif om kvelden. Åpent daglig fra 09.00.

Tapasale Lounge ligger stilig til med et sukkerrør-dekket fjell som bakgrunn og utsikt over lagunen. Her får du et kreativt utvalg av drinker tilberedt av hotellets egen mixologist. Slå deg ned og test hva en mixologist kan overraske med mens du slapper av til live musikk, som passer atmosfæren. Åpent utvalgte dager fra 19.00

La Pointe Bar er det perfekte stedet etter en dag i solen eller å ha utforsket øya. Gå under palmene for å komme til La Pointe hvor du nyter drinker i solnedgangen med hotellets band spillende i bakgrunnen. Åpent daglig fra 09.00 til 19.00.

Hotellet har Spa, yoga paviljong, treningssenter, 3 svømmebassenger og 2 km strandlinje med kritthvit sand og intim lagune. Barneklubb for barn i alderen 3 til 11 år og tenåringsklubb for ungdom i alderen 11 til 17 år.

One & Only le Saint Géran har et stort utvalg av sportsaktiviteter: vannski, minigolf, kajakk, Hobie Cats, windsurfing, water-bikes, snorkelling, turer med glassbunnbåt, pil og bue skyting, terrengsykling, bowling, bordtennis, osv. i tillegg til 3 flombelyste tennisbaner.
Det arrangeres også turer med Quad, dykking, Big Game Fishing, helikopterturer, hopp med fallskjerm, osv.

Hotellet ligger ca. en times kjøring fra flyplassen.

Vår mening: et eksklusivt og klassisk hotell for de som virkelig ønsker å skjemme seg bort. Hotellet passer til både familier, par og ikke minst til bryllupsreisen! Vi kan arrangere bryllup på One & Only le Saint Géran.