Paradis Hotel & Golf Club

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Et av våre favoritthotell!

Paradis har en praktfull beliggenhet på den sydvestlige siden av Mauritius, direkte på den vakre Le Morne halvøya. Omgitt av en lang strand, frodige omgivelser og Le Morne – fjellet, bor gjestene i rolige omgivelser. Hotellet ligger direkte på en vakker strand som strekker seg syv kilometer bortover. Her er det fine, langgrunne strender med hvit korallsand, men enkelte steder kan det være korallbunn.

Paradis er bygget i lokal stil og lokker med 280 rom og suiter samt 13 villaer, hver med tre soverom. Rommene er pene og moderne og har balkong eller terrasse.

Som gjest på hotellet spiser du godt, og kan velge mellom fire restauranter. La Brabant serverer frokost, lunsj og middag (bufféresraurant). Det er tre á la carte restauranter. La Palma byr på enkle retter på dagtid, og om kvelden serverer den italiensk. Blue Martin lokker med fisk – og skalldyrsretter som spesialitet. På Ravanne nyter du kreolske retter mens stjernene lyser over deg og lyden av bølgene danner bakgrunnsmusikken.

Hotellet har svømmebasseng, fire barer (hvorav en blir diskotek om kvelden), spa, barneklubb, gratis WiFi og minimarked.

Aktivitetstilbudet er meget stort på Paradis, og som gjest kan du velge mellom tennis, bordtennis, stort treningssenter, volleyball og boccia.

Vannaktiviteter som er inkludert er snorkling, vannski, windsurfing, seile, kajakk eller pedalbåt.

Hotellet har også en egen 18 – hulls golfbane og sykkelutleie.

Som gjest på Paradis kan du også benytte deg av fasilitetene på søsterhotellet Dinarobin.

Vår mening: Dette er hotellet for den som ønsker å kombinere late dager på stranden med et stort utvalg aktiviteter. Passer for både par og familier.