Paradise Cove Boutique Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Nydelig boutique hotell beliggende på nordøstkysten av Mauritius, bare to kilometer fra den lille landsbyen Cap Malheureux og fem kilometer fra Grand Baie. Med sin egen lagune og private strand er dette det perfekte stedet for en romantisk ferie. 

Hotellet har 67 rom fordelt i fire kategorier: Deluxe, Deluxe Premium, Club Junior Suite og Club Senior Suite. Rommene er stilige, lyse og smakfullt innredet med lokale og rustikke elementer. De har aircondition, bad med både dusj og badekar, hårtørrer, satellitt TV, minibar, gratis internett, safe, terrasse eller balkong. Alle rommene har utsikt mot hagen og bukten hvor stranden er.

Hotellet har fire flotte restauranter hvor kokkene inviterer deg på utsøkte lokale og internasjonale retter. Det er også to barer og et spa.

De har en fin hage som er tatt godt vare på og som er utviklet over lang tid. Man kan tilbringe dagen i ”love nest” som har egne senger hvis man føler for å ligge litt for seg selv. De har to lekre svømmebasseng hvor det ene ligger på en egen odde med flott utsikt mot havet. Stranden er innerst i en bukt, ikke ut mot havet. 

Hotellet ble totalrenovert i 2013. 

Dette er et voksent hotell som egner seg spesielt for nygifte og par som ønsker er rolig og fredelig ferie. De tar ikke imot barn.

Aktiviteter: To tennisbaner, treningssenter og spa. 

Vannaktiviteter: Anse la Raie er det neste beste stedet på øya for kitesurf, og passer fint for både nybegynnere og de mer erfarne. Det tilbys også windsurfing og vannski, pedalbåt og kajakk.

Spesielt for brudeparet: Dere vil få en fruktkurv, en flaske med musserende vin, en romantisk middag for to og noen små gaver og overraskelser.

Vår mening: Med sin flotte beliggenhet på nordkysten av øya, er Paradise Cove Boutique det perfekte sted for å komme vekk fra hverdagen og tilbringe dagene sammen. Dette er et hotell kun for voksne, og både venner, par og bryllupsreisende vil garantert nyte en stille og avslappende ferie her.