Récif Attitude Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Récif er hotellet du velger om du ønsker late dager på en kritthvit stand, lade opp batteriene, være sammen med venner og familie eller bare bruke tiden på hverandre.... For par på bryllupsreise, er Récif et flott valg.

Hotellet ligger nordvest på Mauritius, og er en miks av komfort og boutique. Arkitekturen er typisk for Middelhavsområdene, med treverk og hvit fasade. Åpne plasser slipper til sollyset, og området er omringet av en vakker, fargerik hage.
Med sin flotte beliggenhet på stranden Pointe aux Piments, sier det seg selv at dagene består av strandliv, sol og bad. Nyt noen eksotiske drinker mens du begraver tærne i sanden, men solen forsvinner ned i havet og etterlater havoverflaten oransje og rød. Det er ikke alle forunt å sovne inn til lyden av bølgene fra Det indiske hav!

Récif har 70 rom, fordelt på tre romkategorier: 31 standard, 29 standard strandfront og 10 Deluxe strandfront. Rommene er lyse og innbydende, med en varm atmosfære. Fasilitetene på rommene består av balkong/ veranda, aircondition, bad, telefon, tv og safe.

Fasilitetene på hotellet består av utendørssvømmebasseng, to restauranter, bar, spa, treningsrom og gave/suvenirbutikk. Det er sega show en kveld i uken.

Restauranten La Pointe aux Piments serverer buffé, hvor du finner både internasjonale og lokale retter. På L'Océan Restaurant kan du velge fra á la carte menyen, og som navnet sier, de spesialiserer seg på sjømat.

R'ecif tilbyr en rekke aktiviteter, både til vanns og på land. Som gjest på hotellet er snorkling, turer med glassbunnbåter, tråbåtleie og kajakk inkludert. Mot tillegg kan du delta på dykking (PADI sertifisert), tur med katamaran og dyphavsfiske.
Skulle du mot formodning gå lei av den flotte stranden og livet under havoverflaten, kan du bruke litt tid i treningsrommet (inkludert).
Ønsker du å oppleve området rundt hotellet fra sykkelsetet, har hotellet sykler til leie (mot tillegg).
Avslutt dagen med å skjemme deg bort på Récifs koselige spa.

Hotellet ligger 12 minutter med bil fra Grand Baie og 20 minutter fra Port Louis. Fra flyplassen til hotellet tar det rundt en time med bil.

Vår mening: Et intimt og koselig tre - stjerners hotell, med flott beliggenhet og herlige strandopplevelser. Passer utmerket for par og venner.