Seapoint Boutique Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Mauritius lokker med sine kritthvite strender, solfylte dager og flotte hoteller. Reiser du nordvest på øya finner du Seaooint Boutique Hotel, som ligger vakkert til ved en turkisgrønn lagune i Grand Baie området.

Hotellet er totalrenovert, og den magiske atmosfæren som hviler som et friskt vindpust over dette lille og luksuriøse hotellet, vil sjarmere en hver gjest. Her finner du en avslappet, intim og sjarmerende stemning. Interiøret har blitt valgt med tanke på eksklusivitet samt med det i bakhodet at gjestene skal føle seg som hjemme.

Ved ankomst blir du ønsket velkommen av gjestfrie ansatte som gleder seg til å ivareta deg og dele sitt paradis med deg. Servicen på hotellet er av ypperste klasse.

Det er ikke mer enn 23 rom, i ulike kategorier. Hvilken bedre måte å starte dagen på enn med å stå opp etter en god natts søvn, trekke for gardinene og la solen skinne inn på rommet? Så kan du nyte en kopp kaffe på balkongen mens du forbereder deg på en ny, spennende dag. Rommene er i lyse og friske farger, med et snev av Mauritius.
Alle rommene har balkong, minibar, telefon, satellitt- tv, safe, hårføner, te/kaffekoker og gratis WiFi.

Rommene fordeles i standard, deluxe, suiter og Coin de Mire Villa.

Fasiliteter inkluderer utendørssvømmebasseng (oppvarmet om vinteren), to restauranter, to barer, spa, gratis WiFi, underholdning og en rekke aktiviteter.

Restauranten serverer frokostbuffé og lunsj og middag er à la carte.
I baren kan du slappe av med en ferskpresset juice, tradisjonelle drinker og gode viner fra Frankrike og Sør-Afrika.

Seapoint har sin egen private, lille strand, som naturligvis lokker gjestene. Nyt dagen på en solseng, bare avbrutt av en herlig dukkert i Det indiske hav. Badehåndklær er til utlån, gratis, for hotellets gjester.

Ønsker du å bryte opp dagen med å være litt aktiv, er det et stort utvalg aktiviteter å velge mellom - både i vannet og på land. Som gjest kan du fritt benytte deg av utlån av sykler og kajakker.
Andre aktiviteter som tilbys er vannski, dykking (PADI), cruise med katamaran, båtturer (cruise i solnedgangen og snorkelturer), dyphavsfiske og kite surfing.
Hotellets beliggenhet i bukten gjør at det er flotte muligheter for de som vil brettseile eller seile med katamaran. Bukten er beskyttet mot store bølger, men vindforholdene gir utmerkede muligheter for disse aktivitetene hele året.

Det arrangeres også utflukter til populære attraksjoner rundt om på Mauritius. Pamplemousse Botanical Garden og Sugar Museum ligger kun 20 minutter unna med bil. Den vakre stranden Mont Choisy er fem minutter fra hotellet og hovedstaden Port Louis er 30 minutter med bil.
Bare fire kilometer fra hotellet ligger øyas andre by, Grand Baie, som byr på butikker, restauranter, barer, diskoteker og et lokalt marked.

Etter endt dag kan du skjemme deg bort på hotellets flotte spa, som tilbyr en rekke behandlinger.

Vår mening: Seapoint passer utmerket for både par og familier. Et utmerket valg for en bryllupsreise.