Shanti Maurice

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

leading hotels of the world
Medlem av leading hotels of the world. Gjemt bak sukkerplantasjene ligger deilige Shanti Maurice, som en godt bevart hemmelighet. Dette flotte 5 stjerners boutique hotellet tilbyr alt man ønsker seg når man skal ha drømmeferien. Her slapper man av til palmesus og lekre hvite sandstrender, og som gjest kan man også benytte seg av den største spa avdelingen ved det Indiske Hav, eller Mauritius sin flotteste golfbane. Her får man alt på et sted. Hotellet har til og med en egen grønnsaks- og krydderhage hvor de produserer sine egne produkter til restaurantene.

Hotellet tilbyr tre forskjellige restauranter hvor man kan drømme seg bort i nydelige lokale retter. Her finnes ingen buffet restauranet, alle måltider serveres 'a la carte'. Her har man også muligheten til å få kokken til å lage en piknikkurv som man kan ta med seg og nyte i skyggen av en palme i hagen, eller på stranden. Om man ønsker å oppleve litt av den lokale kulturen kan man bli med på ’bestemors middag’. En hyggelig aften i et lokalt hjem, med lokale retter, sammen med lokalbefolkningen. Selv om det er et 5***** hotel er atmosfæren veldig avslappet og det finnes ingen dress code.

Aktivitetene hotellet tilbyr er mange og varierte, deriblant tennis, vannsportaktiviteter, golf, jogging, power walking, pilates, fingermaling, hageomvisninger og matlagingskurs. Hotellet er også tilrettelagt for barn hvor miniklubben ”Les Petits Dodos” tilbyr dem morsomme og spennende aktiviteter. Flotte lekeapparater

Shanti Maurice tilbyr 61 Junior Suiter, 8 luxury Villas with Pool, 5 Luxury Suite Villas, 3 stk 2-bedrooms Suite Villas og 1 Presidential Suite. Junior Suiten er på 81 kvm, hvor de på bakkenivå tilbyr direkte tilgang til stranden og utendørs dusj, mens de på høyere nivå tilbyr havutsikt. Alle villaene har i tillegg eget oppvarmet basseng og jacuzzi. Rommene vender ut mot havet, så man har nydelig utsikt til stranden, som er nesten privat, da det er ingen nærliggende hotell i området.

De har tre år på rad blitt kåret til "Best Luxury Resort Spa in the Indian Ocean" av "World Luxury Spa Awards 2013". Dette viser hvor bra kvalitet det er på spaavdelingen deres. De har mange forskjellige behandlinger og et fantastisk flott spaområde med hele 25 behandlingsrom.