Sofitel l'Impérial Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Hotel Sofitel l'Impérial ønsker deg velkommen til den vakre stranden Wolmar på vestkysten av Mauritius. Hotellet ligger på et stort frodig område med en japansk hage, et stort svømmebasseng og en vakker strand. Selve hotellet har et nydelig asiatisk inspirert interiør og det er flere restauranter og barer her. Hotellet har mange aktiviteter og et anerkjent spa. Her er det muligheter for å være aktiv eller bare nyte late dager i paradis.

Fra Hotel Sofitel l'Impérial er det fem minutter til byen Flic-en-Flac som har et stort tilbud av restauranter, barer, butikker og nattliv. Det er 25 minutter til hovedstaden Port Louis som har flere markeder, waterfront med restauranter og er vel verdt et besøk. Casela Nature & Leisure Park ligger 15 minutter unna og her kan man se lokale og eksotiske dyr i fine omgivelser.

For deg som ønsker å kunne spille golf er Tamarina Golf Club den nærmeste 18-hulls golfbanen og ligger bare 20 min med bil fra hotellet.

Hotellet har 191 elegante og moderne rom hvor 48 av dem er suites. I både Superior Room og Luxury Room kan det bo to voksne og et barn under 12 år.
Superior rommene ligger på bakkeplan, har delvis sjøutsikt og terrasse mens luxury rommene har sjøutsikt og balkong. Alle rommene har King Size senger, bad med dusj og badekar, hårføner, aircondition, takvifte, TV, telefon, safe og minibar med gratis mineralvann, WIFI, kaffe/te, strykejern med mer.
Suitene er Prestige, Opera og Imperial og alle har balkong eller terrasse, Hermès produkter, to TV’er og egen butler i tillegg til det som er inkludert på de vanlige rommene. I Prestige Suiten kan to voksne og to barn dele rommet.

Hotel Sofitel l'Impérial har fem restauranter: Ravinala som serverer frokost og spennende internasjonale buffeer & grillmat til middag; Ming Court som tilbyr japanske og kinesiske retter; Teppanyaki som serverer utsøkt japansk mat med Teppanyaki show; Jacaranda, gourmet restauranten som ligger på stranden og Tamassa Beach Restaurant som serverer deilig grillet mat og forfriskende salater. De har en vinbar, en pianobar og en strandbar hvor du kan nyte vin, brus eller en eksotisk cocktail. Hotellet tilbyr Sega- danseshow og annen underholdning i løpet av uken.

Fasilitetene består i tillegg av et stort utendørsbasseng, et Spa, et dykkersenter, Kid’s Club og barnevaktordning

Aktiviteter som er inkludert er snorkling, pedalbåter, kajakk, glassbunnbåt og strandvolleyball. Mot tillegg kan du være med på dykking, svømming med delfiner katamaranturer og dyphavsfiske.

Vår mening: fantastisk beliggenhet rett på Wolmar stranden. For deg som vil bo fint ved en flott strand, og samtidig ha tilgang til en liten by. Det asiatiske preget på hotellet gjør det unikt og lager en spesielt fin stemning.