Hotel Sugar Beach Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Førsteklasses hotell beliggende rett på den vakre og lange Wolmar stranden og i gangavstand til landsbyen Flic-en-Flac på Mauritius.

Hotellet er bygget i kolonistil og består av 258 rom. Alle rommene er smakfullt innredet. De har minibar, air condition, vannkoker, TV, safe, hårføner, tilgang til internett og terrasse eller balkong.

Hotellet har fire restauranter, fem barer, to basseng hvor av et stort svømmebasseng, et spa (Cinq Mondes Spa) og barneklubb.

Gratis aktiviteter er bl.a lån av kajakk, liten seilbåt, glassbunn båt, låne av snorkleutstyr, vindsurfing, fun boat, aqua gym (i bassenget),6 flombelyste tennisbaner (tennisracket til utlån, baller kan kjøpes på stedet), badminton, pétanque, bordtennis, volleyball, osv.

De tilbyr også et stort utvalg vannaktiviteter til ekstra kostnad som for eksempel dykking (PADI openwater courses tilgjengelig), vannski, dyphavsfiske og heldagsbåtturer.

Barneklubben Sun Kids Club passer for barn i alderen 2 til 11 år. Her kan barna kose seg med ultrakule aktiviteter og fantasifulle dagsprogrammer. Klubben har alt av fasiliteter og er åpen 12 timer pr. dag. Barn i alderen 2-3 år må ha med seg en foresatt eller barnevakt dersom ungen fremdeles bruker bleie. Sertifiserte barnevakter er tilgjengelige mot et gebyr. Middagstid er alltid gøy på klubben med utvalgte barnevennlige menyer, buffet og grillmiddager alt under oppsyn av det barnekjære vertskapet. Åpningstider: 10:00-22:00

Ungdomsklubben Sun Teen gir gratis medlemskap for ungdom i alderen 12 til 17 år. Her blir det arrangert sportslige arrangementer og et godt utvalg av utflukter. På kveldstid arrangeres det felles samlinger som blant annet grillmiddag rundt bålet eller pizzakvelder. Hotellets Sportsbar har videospill, musikk, TV og basseng med DJ.

Vår mening: Hotel Sugar Beach er flott femstjerners hotell med fantastisk beliggenhet rett på Wolmar stranden. For deg som vil bo fint ved en flott strand, og samtidig ha tilgang til en liten by. Et familievennlig hotell, men passer også veldig bra for par.