Tamarina Boutique Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Dette sjarmerende boutiquehotellet med afrikansk vri ligger vakkert til mellom Tamarin Bay og fjellene Remparts, på vestkysten av Mauritius.

Hotellet tilbyr 50 rom, fordelt på 30 deluxe rom med hageutsikt og 20 deluxe rom med sjøutsikt. Alle rommene er lyse og innbydende og har balkong med stoler og bord, aircondition, tv, minibar, te/kaffekoker, takvifte, safe, gratis WiFi, telefon, bad med dusj og toalett og hårføner.
Det er også en villa med 4 soverom som passer utmerket for store familier eller en vennegjeng.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, to restauranter, 2 barer og spa.

Mauritius er kjent for late dager på stranden, men du trenger ikke bare være en strandløve ved et opphold på Tamarina. Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter slik at du kan oppleve mer enn bare sand under føttene. Du kan velge mellom snorkling, vannski, turer med glassbunnsbåt, tennis og surf og padlebåt.
Tamarina Bay er utmerket for surfing og et av de beste stedene på Mauritius til å se delfiner.
I tillegg har du tilgang til Tamarina golfbane, en 18-hulls bane, hvor du kan spille i vakre omgivelser.
Som gjest på Tamarina Hotel har du også et besøk på Casela Park inkludert. Casela Park tilbyr et stort utvalg aktiviteter for store og små, blant annet safari, petting zoo, vandretur gjennom fugleparken og nærkontakt med skilpadder. Transport til og fra parken er også inkludert.  

Tamarina hotel ligger kun 40 minutter med bil fra Port Louis og ca én times kjøretur fra flyplassen.

Vår mening: Tamarina Hotel er et mindre hotell som passer utmerket for de som ikke ønsker å bo på et stort resort. Du bor i koselige omgivelser, nyter god mat og utmerket service. Passer for både par og familier.