Tamassa - An All-Inclusive Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Drømmer du om hvite strender hvor det rasler behagelig i kokostrærne mens du dypper tærne i turkisblått hav og solen skinner på himmelen? Da er Tamassa stedet for deg! 

Dette All-Inclusive hotellet ligger i Bel Ombre, på sørvest - siden av Mauritius, og er omgitt av majestetiske fjell og sukkerrør i store mengder.

Tamassa er et moderne hotell, men byr også på sjarmen og essensen av Mauritius. Hotellet passer utmerket for familier, og konseptet er at alle skal kunne kombinere avslapning med aktiviteter. Her finner du en rekke opplevelser, både på land og til havs, som passer for både små og store. Den vakre stranden innbyr naturligvis til avslapning på en solseng og en dukkert i Det indiske hav.

Hotellet har 214 rom, fordelt på ulike kategorier. Alle rommene har tradisjonell arkitektur og lyse, friske farger som passer utmerket inn i de tropiske omgivelsene. Rommene ligger rundt bassenget, og det beste er at alle har havutsikt. Fasilitetene på rommet inkluderer balkong, aircondition, takvifte, bad med badekar og separat dusj, tøfler, badekåpe, tv, DVD - spiller, telefon, minibar, safe, te/kaffekoker, hårføner og gratis WiFi.
Familierommene har køyesenger til barna.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, to restauranter, bar, bibliotek, lekerom, spa, treningssenter, gave/suvenirbutikk, roomservice, barnevakt, barneklubb, nattklubb, underholdning og gratis WiFi.

Det er et stort  utvalg aktiviteter inkludert, både på land og til havs. Som gjest på Tamassa kan du fritt benytte deg av treningssenteret, strandvolleyball, tennis, bocce ball, lån av sykkel, windsurfing, tråbåter, kajakk, vanngymnastikk, seiling, snorkling, turer med glassbunnbåt og vannski.
Mot en avgift kan du spille biljard, dykke og dyphavsfiske.
Etter en dag full av opplevelser kan du skjemme bort deg selv på hotellets lekre spa.

Det er egen barneklubb for familiens minste (3-11 år). Barneklubben Play holder til i et lite hus rett ved tennisbanen, hvor det er spiseområde, sandkasse og et "sove - rom". Aktivitetsledere sysselsetter og passer barna, og familiens minste deltar i brettspill, ansiktsmaling, krabbejakt, skattejakt, leker på stranden og turer med glassbunnsbåt. Mot en avgift kan det ordnes barnevakt utenom åpningstidene.
Studio 17 er for de eldre barna (12-17 år), hvor de deltar på bocci ball, biljard, tennis, trening, strandvolleyball, sykler eller yoga.

Tamassa er et All Inklusive hotell hvor overnatting, mat, drikke og aktiviteter er inkludert. Så alt du trenger å gjøre er å bestille, pakke, reise og nyte dagene.

Vår mening: Passer for både familier og par som ønsker All Inklusive med masse opplevelser og valgmuligheter. Her er det alltid noe å finne på for alle, både voksne og barn... Selv om alt du vil gjøre er nettopp ingenting!