The Oberoi Beach Resort, Mauritius

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

The Oberoi Beach Resort Mauritius er et luksuriøst førsteklasses hotell beliggende på den nordvestlige kysten av Mauritius, kun 15km nord for hovedstaden Port Louis og 12 km sør fra Grand Baie.


Hotellet er inspirert av lokale og asiatiske detaljer og er et av de flotteste på Mauritius. Det ligger litt for seg selv og har en rolig atmosfære, hotellet passer dermed best for par som ønsker seg ro og setter pris på flotte omgivelser med god mat. Hotellet ligger i marineparken Turtle Bay og har 600 meter med land og strand mot havet.

Hotellet har 71 rom, fordelt i flere kategorier: 48 Luxury Pavilions, 5 Luxury Villas med privat hage, 12 Luxury Villas med privatepool, tre Premier Villa med private pool, en Two Bedroom Luxury Villa med privat pool og 2 Royal Villas med privat pool.

Alle rommene er smakfullt innredet og har air condition, safe, telefon, satellitt-TV, DVD Spiller, minibar, te/kaffe/espressomaskin, et lekkert bad med dusj og nedsunket marmorbadekar & en privat terrasse.

Av fasilitetene tilbys det to svømmebasseng, jacuzzi, Spa, treningssenter, mini-klubb, en bar og to restauranter. Det er også frisør, 24 timers rom service og konferansefasiliteter.

På The Oberoi Mauritius kan man velge å spise på «The Restaurant», «On the Rocks» eller ha privat middag i egen villa. Hotellet kan også arrangere private middager på «The Gun Powder Room», som serverer utsøkte kreolske retter.

Hotellet tilbyr sine gjester et stort utvalg av sportsaktiviteter som for eksempel vannski, wake board, vindsurfing, snorkelling, seiling (Hobbie cat og Laser), kajakk, sykling med mer.

Vår mening: dette er et meget flott og elegant hotell med rolig atmosfære. Passer spesielt godt for par som ønsker høy standard eller par som feirer en spesiell begivenhet.