The Residence Mauritius

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Unikt og flott luksushotell i tradisjonell kolonistil beliggende nordøst på en av de flotteste strendene på øya. Dette hotellet har en helt unik resepsjon som ser ut som en kirke, det er som å ankomme en annen verden. Alle rom er stilig innredet, med stor balkong eller terrasse, og er meget smakfullt møblert i lyse og beige farger.

Hotellet har fire restauranter, hvorav den ene ligger ved sjøkanten og serverer sjømat og kreolske retter som spesialitet. Det er også en bar på området. 


Det er 135 rom og 28 suiter, alle elegant dekorert. Rommene har air condition, satellitt LCD – TV, tilgang til Internett, bad, hårføner, DVD – spiller, telefon, minibar, safe og te - og kaffekoker. De har butlerservice for alle gjestene tilgjengelig 24 timer i døgnet.


Aktiviteter: Tre tennisbaner, fitness rom og sauna. Vannaktiviteter: Vannski, wind – surfing, glassbunn - båt og padlebåt. I tillegg tilbyr hotellet (mot ekstra kostnad) deep sea fishing, katamaran – cruise, tennis – timer og dykking.


For de minste: Barneklubben (3 – 12 år) holder til i en flott, liten tropisk hage rett ved stranden. Barna kan også boltre seg på lille lekeplassen. Familiens minste tilbyr en rekke aktiviteter som ansiktsmaling, piknik, tur med glassbunnbåt, ridetur på ponni og skattejakt.


Bryllupsreise: Bruden bor gratis hele året utenom ved jul og nyttår.


The Residence byr på en utrolig flott og vakker strand, nydelig mat og en veldig fin stemning.


Vår mening:
Et av de vakreste hotellene på Mauritius.
  En opplevelse i seg selv.