The Sands Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Med sin flotte beliggenhet på vestkysten av Mauritius, er The Sands Resort & Spa det perfekte sted for par som ønsker avslapning, harmoni og utmerket service i elegante omgivelser.

Hotellet ble nyrenovert og hadde nyåpning i august 2014 som et deluxe hotell.

The Sands ligger direkte på en 230 meter lang sandstrand, nær den lille byen Flic – en – Flac. Det er kort avstand til Barachois shopping center og Tamarina golfklubb.

Hotellet har 91 rom som alle vender mot havet og har egen terrasse eller balkong.
Rommene er fordelt i kategoriene superior suite, deluxe suite, beach front suite og exclusive suite.
Alle rommene har klimaanlegg, minibar, flatskjerm – TV, safe, strykebrett, strykejern, telefon, WiFi, bad, badekåpe, hårføner og te/kaffekoker.

På The Sands kan du skjemme deg selv bort med late dager på en vakker strand, benytte det flotte spaet eller nyte god mat i en av hotellets tre restauranter.

Andre fasiliteter er svømmebasseng, bar, to tennisbaner, treningsstudio, strandvolleyball, bordtennis, biljard, en liten gavebutikk, underholdning om kvelden og bibliotek.

Det indiske hav er en stor lekeplass og som gjest har du følgende vannaktiviteter inkludert: vannski, seiling, tråbåt, kajakk, glassbunnbåt, windsurfing, snorkling (utstyr inkludert), vanngymnastikk og wake boarding.
Mot gebyr tilbyr hotellet: Katamaran – turer, big game fishing, båttur for å se etter delfiner, sunset cruise, båtturer og fisketurer. Hotellet har også eget PADI – dykkesenter.
Det er også mulighet til å leie sykkel for og utforske området.

Vår mening: Hotellet er en perle og byr på en avslappet atmosfære og en ekte følelse av å være på Mauritius. The Sands passer best for par og voksne mennesker da det ikke er noen barneklubb.