Veranda Pointe Aux Biches

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Pointe aux Biches er et koselig og uformelt 4 stjerners hotel som ønsker å fremstå som et familie/honeymooners hotell. Det ligger kun 20 minutter fra Grand Baie og består av 115 rom. Hotellet har fint svømmebasseng, bar og suvenirbutikk.

Comfort rommene er holdt i en enkel og rustikk stil med mye treverk og blåtekstiler. Rommene inneholder: air-condition, bad med dusj, hårtørrer, minibar, TV, kaffe/te koker. Kun tillatt med 2 personer + babyseng på standardrommene. 44 av rommene er familierom. De er like som standardrommene men har i tillegg et lite rom med 2 køyesenger, her kan man bo en familie på 5. Det er 30 privilege rommene ligger i en 'egen' avdeling, ingen barn under 16 år er tillatt, så dette området er kun for voksne. Det har eget svømmebasseng og egen restaurant for gjestene.

Aktiviteter på hotellet: bordtennis, dart, boccia, enkelt treningssenter, miniklubb 4-12 år, samt eget wellness senter ved stranden. Kajakk og sykkelbåt kan lånes. De har flere spennende aktiviteter for tenåringer samtidig som de har en stor barneklubb. Dette er er virkelig et familievennlig hotell.

Våre pristilbud inkluderer frokost og middag. Mulig med all-inclusive.

Bryllupsreiserabatt: 40% rabatt per par med minst 5 netters opphold i superior eller privilege room.(gjelder visse perioder)

Hotellet tilbyr gratis shuttlebuss til Trou Aux Biches stranden fem ganger i uken for de som snorkle eller delta i andre vannskportsaktiviter.