Villa Oasis

View the embedded image gallery online at:
http://magellan.no/mauritius/villa-oasis#sigProId75b76f6f08
 


På nordsiden av Mauritius, omgitt av en velstelt hage, ligger luksuriøse Villa Oasis.
Feriestedet består av 17 elegante villaer passer perfekt for par, familier og vennegjengen.

Alle villaene er selvbetjente, med egne svømmebasseng, privat hage, stor veranda med spisebord og grill samt en mindre veranda. De er smakfullt innredet i tropisk stil og har en meget elegant og innbydende atmosfære.

Her kan man velge mellom ettroms til fireroms villaer. Hver villa har bad, et moderne kjøkken som er fullt utstyrt, spiseplass og stue. Fasilitetene inkluderer aircondition, safe, TV og gratis internett.

Som gjest på Villa Oasis blir du tatt godt vare på. Seks dager i uken kommer hushjelpen og gjør rent i villaen, man kan få mat levert på døren, en kokk kommer og lager maten i villaen, barnepass og mulighet for massasje i villaen.

Villa Oasis ligger 1,7 kilometer fra den flotte stranden Pereybère, kjent for sin kritthvite sand og beskyttede beliggenhet. Stranden kan nås enten til fots, med bil eller sykkel.

Grand Baie ligger 10 minutter unna, og her finnes en rekke restauranter, barer og butikker. Hovedstaden Port Louis er 30 minutter unna.

Som gjest på Villa Oasis har man også tilgang til den private strandklubben på Trou Aux Biches Hotel, og det er egen buss fra villaene og til Trou Aux Biches flere ganger om dagen.

Aktiviteter som er tilgjengelig bare 15 minutters biltur unna: vannski, dykking, snorkling, turer med glassbunnbåt, treningsstudio, golf og hesteridning.
Det er også et stort utvalg restauranter, barer, butikker, diskotek, supermarked og apotek i kort avstand fra feriestedet.

Vår mening: Nydelige villaer for deg som ønsker og bo på eget sted på Mauritius. Helt privat, med luksuriøse omgivelser, samtidig som du bor i nærheten av aktiviteter og fornøyelser.

Mer i denne kategorien « Zilwa Mauritius