Anantara Medjumbe Island Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

 

Romantisk luksus på en tilbaketrukket afrikansk øy!

Hotellet ligger på en liten, privat øy i øygruppen Quirimbas, rett utenfor den nordlige kysten av Mosambik. Gjestene tilbys et paradis, helt unikt og eksklusivt. Kjenn kritthvit sand under føttene mens du rusler langs stranden. Bølgene fra Det turkisblå indiske hav slår mykt innover stranden og  behagelig over føttene dine. Tilbring morgentimene på verandaen din før du tar en dukkert i havet for så senere å avlegge et besøk på hotellets spa for en deilig massasje. Middagen inntas med flott utsikt mot Det indiske hav.

Anantara Medjumbe tilbyr 12 luksuriøse strandvillaer med stråtak og havutsikt. Alle villaene har direkte tilgang til stranden, en stor veranda med plunge pool, bord, stoler, solsenger og hengekøye. Villaene har også en stilig utendørsdusj, myggnett, store bad med dusj og badekar, minibar, te/kaffekoker, aircondition, takvifte, tv, hårføner og safe.

Fasilitetene på hotellet består av utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, spa, lounge med bibliotek og brettspill og det er WiFi i fellesområdene.

Området rundt Medjumbe Island lokker med et stort utvalg vannaktiviteter. Dette er en lekeplass for alle vannsportentusiaster, og du kan velge mellom snorkling, vannski, fiske, kajakking, wakeboarding, brettpadling og kneeboarding. Det arrangeres også båtturer, piknik på en øde øy, fugletitting og turer med de tradisjonelle dhow-båtene inn i solnedgangen. Fra midten av juli til midten av oktober kan du bli med på hvalsafari.
Det er også et paradis for dykkere, med sine imponerende korallrev og eksplosjon av farger i form av fisker i alle størrelser og utgaver. Dette anses som et av verdens beste steder å dykke, så det er bare å begi seg ut på eventyret under vann.

Anantara Medjumbe er idyllisk, privat, vakkert og luksuriøst. Her kommer du garantert til å trives, og hverdagen er langt borte. Den forsvinner i lyden av bølgene som slår innover stranden, i palmesuset og med fuglenes kvitring mens du slapper av i din private plunge pool.

Hotellet er kun for voksne (aldersgrense 16 år) og innbyr til fred og ro i paradislignende omgivelser.

Du kommer til Anantara ved å fly til Pemba fra Dar Es Salaam, Maputo eller Johannesburg. Deretter er det en 45 minutters flytur med sjøfly, med fantastisk utsikt underveis, til Medjumbe.

Vår mening: Dette er det perfekte sted for par som ønsker å bo i luksuriøse og flotte omgivelser. Du blir skjemt bort av personalet og nyter deilige måltider. Passer utmerket for en bryllupsreise, feiring av jubileum eller en romantisk ferie.