Dugong Beach Logde

Oppdag paradiset på Afrikas østkyst …

Langs den sørlige Mosambik kysten finner man 30 000 hektar av nesten urørt marine og dyreliv i det fantastiske Vilanculos Coastal Wildlife Sanctuary. Her ligger flotte Dugong Beach Lodge, en bortjgemt liten perle som tilbyr en unik og urørt villmark og fantastiske strender.

Dugong Beach Lodge tilbyr 12 luksuriøst innredede bungalows med direkte tilgang til stranden via små gangveier. Alle bungalows vender mot havet og har bad med både innendørs og utendørs dusj, air condition, vifte, myggnett over sengen, te/kaffekoker og et lite kjøleskap. Hver av dem har også sitt eget private soldekk, med deilige solsenger hvor man kan slappe av og nyte den vakre utsikten over Det indiske have. De har også en familievilla som består av 2 chaleler med et lite basseng.
Ønsker man å spise på sin private terrasse er det mulig å få servert frokost eller middag der. På Dugong Beach Lodge blir gjestene tatt godt vare på og skjemt bort av lodgens vennlige ansatte.

Blant fasiliteter er det restaurant, bar, utendørs svømmebasseng, suvenirbutikk, bibliotek.

Aktiviteter: kajakk, para-seiling, hobby cat, snorkelling, naturstier, fugletitting, osv

Dugong Beach Lodge ligger en 40 minutters båttur fra Vilanculos.
Gjennomsnittlig dagtid temperatur fra april til september er ca 25 grader. Sommer månedene fra november og ut februar ligger gjennomsnittlig temperatur på ca 30 grader.

Mer i denne kategorien Casa Rex Hotel Vilankulos »