Camp Kipwe

Rustikk luksus.

En meget lekker og intim lodge som ligger innenfor Twyfelfotein Conservancy i Damaraland, midtveis mellom byer Uis og Khorixas. Damaraland er et veldig spesielt område med imponerende landskap, store steinformasjoner, fauna og flora.

Lodgen er bygget i harmoni med naturen, rundt de store granittsteiner som også er brukt i interiøret. Her er det svømmebasseng, en stue hvor man kan sitte og lese eller utveksle safariopplevelser, en liten butikk, vaskeri, bar, restaurant og resepsjonsområdet. Lodgen har ni runde bungalows og en suite. Alle rommene er smakfullt innredet og her har de brukt lokale treverk og stein for å gi en naturlig og organisk følelse. Alle rommene har en privat veranda med utsikt mot den vakre naturen i Damaraland, eget bad, aircondition og utendørs dusj. Dette er en liten og intim lodge hvor stemningen er rolig og avslappet.

Fra lodgen har man fantastisk utsikt over dette unike landskapet. Helt magisk å se når solen går ned om kvelden og ørkenen blir forvandlet til røde og oransje toner!

Barn er hjertelig velkommen!

Den nærmeste flystripen er Twyfelfontein , som er cirka 15 kilometer fra Camp Kipwe .