Rostock Ritz Desert Lodge

Rostock Ritz Ligger på en høyde med utsikt over Rostock fjellkjeden i nord og de fargerike sanddynene i Namibørkenen sørvest. Her er det en rolig og avslappet stemning hvor man kan nyte den vakre naturen i fred og ro. Dette er en meget fin lodge med litt annerledes arkitektur. Tanken bak lodgen er at den skal smelte inn i landskapet. Eierne er engasjerte i miljø og her skal ikke mennesker legge igjen spor etter seg, samt at de bruker blant annet solceller.

Rostock Ritz har en restaurant, bar og et svømmebasseng. Det er 22 rom som til sammen kan huse 60 gjester. Rommene har egen terrasse og panoramautisk over Namibørkenen. Alle rommene har 24-timers lys, eget bad, vifte, moskitonetting og safe. De ligger fint til i landskapet slik at man vil oppleve de fine surikatene som lever rundt lodgen.

Maten på Rostock er legendarisk og derfor har de en god del lunsjbesøk.

Aktiviteter rundt Rostock er de merkede løypene Gaub & Kuiseb Canyon. Her kan man gå mange fine turer og ofte er det en sundowner som venter på slutten av turen. For de mer bedagelige kan man se surikater fra lodgen,oppdage lokal fauna eller nyte en av de flotteste utsiktene mot den vakre og fargerike ørkenen fra svømmebassenget.

Det vi liker best med denne lodgen er at atmosfæren er fredeligere og roligere enn på de mange andre lodger rundt Sossusvlei. Her kan man virkelig slappe av mens man nyter den vakre utsikten over Namib ørken.

 

Mer i denne kategorien « Camp Kipwe Desert Camp »