The Stiltz

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

The Stiltz er det eneste overnattingsstedet i Swakopmund som har utsikt over Atlanterhavet, elveleiet Swakop, sanddyner og elvemunningen, som bugner av er vakre fugler. Som navnet antyder, er hver private bungalow bygget på stylter. Det er vanskelig å tro at det er i byen med en slik unik setting.

Dette populære ”bed & breakfast” stedet er bare en rask 15 minutter gange fra sentrum. De har felles spisesal hvis man ikke ønsker å gå til sentrum for å spise.

Overnatting er enten i bungalower eller luksusvillaer. Hver enhet er stilfullt innredet og møblert og interiøret er fargerikt og kunstnerisk utformet. Badene har rosentre dørkarmer, terracotta gulvfliser og vegger av fargede stålplater.

Bungalows: Åtte bungalower i enten en tvilling eller dobbel konfigurasjon med en bryllupssuite. Rommene har eget bad og dusj, minibar, te/kaffe, en liten safe og ovner. Hver bungalow har en balkong med utsikt mot havet, sandynene eller lagunen. Wifi er tilgjengelig overalt.

Familieenhet består av en bungalow med plass til fire personer. Utsikten og fasiliteter er lik som de andre bungalowene.

Villa: Det er to luksusvillaer som kan huse opp til seks gjester per villa. Begge er romslige og bygget over to nivåer med tre soverom og to bad.

Av sikkerhetsgrunner anbefaler vi at familier med barn under 12 år bor i familiebungalow eller villa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer i denne kategorien « Desert Camp