Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Om oss

  Magellan Tours AS

  Magellan Tours er en norsk turoperatør som skreddersyr reiser til det sørlige- og østlige Afrika og til de vakre øyene i Det indiske hav.

  Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser. Vår spesialitet er kombinasjonsreiser slik at du kan oppleve flere land, kulturer og opplevelser på én og samme ferie. Vi hjelper deg med familieferier, eksotiske reiser, bryllupsreiser, eventyrreiser, gruppereiser og golfturer.

  Hos oss får du hjelp fra reiseglade konsulenter med stor kunnskap om våre reisemål. Vi har lang erfaring og setter sammen detaljerte reiseforslag. Vi er opptatt av god og personlig service og leverer produkter av høy kvalitet. Vår grundige undersøkelse av reisemålene har ført til at vi kan lokke med bortgjemte perler som bare vi kan tilby på det norske markedet. Våre ansatte er fullstendig klar over at kundens ferie er hellig, så vi gir alltid det lille ekstra slik at reisen blir et minne for livet.

  Hos oss blir hver kundes forespørsel behandlet ulikt da hver kunde er unik. Resultatet er en stor og fornøyd kundekrets, som gjerne reiser med oss igjen. Uansett hva du ønsker av din ferie og hvor dine drømmer tar deg, så kan vi hjelpe deg.

  Våre reisekonsulenter

   Vi er reiseglade konsulenter med lang erfaring og stor kunnskap om våre reisemål.

  Delphine Nordbø

  Daglig leder / Produktsjef

  Delphine har en bachelor i reiselivsledelse fra den Sveitsiske Reiselivsskolen og er IATA sertifisert. Hun har 25 års erfaring fra reisebyrå og turoperatør og har jobbet både i Sveits og i Norge. Hun har reist mye i Det indiske hav og i Afrika og har en stor lidenskap for safari.

  La oss skreddersy din drømmereise!

  Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser.