Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  En uke på Tekoma Boutique Hotel på Rodrigues

  En uke på Tekoma Boutique Hotel på Rodrigues

  Paradisstrender på Rodrigues

  Tekoma er det mest luksuriøse overnattingsstedet på Rodrigues, og ble renovert/oppusset i 2020. Et meget fint boutique hotell med ideell beliggenhet, direkte på Pointe Coton, en av de vakreste strendene på øya.

  Rodrigues er en øy utenfor Mauritius, men tilhører Mauritius. På Rodrigues er det svært få turister. Det er hit fastboende på Mauritius reiser for å ha sin paradis-strandferie, vekk fra mas og bråk. Rodrigues er et hemmelig lite paradis hvor du kan gå langs kysten i en time og kun møte på to til tre andre mennesker. Her finner du flere små bortgjemte strender, som du har helt for deg selv. Det er bare å svømme ut og det er flotte snorkelmuligheter med masse å se.

  Ønsker du servering ved stranden, da er det bare å holde deg nærmere hotellet og benytte deg av hotellets solsenger. Det er uansett ikke trangt om plassen.

  Servicen på Rodrigues er upåklagelig og vanskelig å finne noe å sammenligne med. Menneskene for øvrig på øya er langt over gjennomsnittet vennlige. Maten er veldig god, spesielt på Tekoma Boutique hotel er det høy standard på maten. Vi kan garantere at du er avslappet etter et opphold her.

   

  Fra kr. 24 765,- / PR. PERS

   

  Prisen inkluderer:

  • Flybillett Oslo – Rodrigues – Oslo i økonomiklasse
  • Veil. flyskatter
  • 7 netter på Tekoma Boutique Hotel, i dobbeltrom med havutsikt og halvpensjon (frokost og middag), inkludert 30% book-tidlig rabatt
  • Private transfers mellom flyplassen og hotellet
  • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner på Rodrigues

   

  Prisen inkluderer:

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Evt. PCR-tester

   

  Reiseperiode er mellom 21. april til 30. september. Ta kontakt for pris på andre reisetidspunkter.

  Prisen gjelder når to personer reiser sammen. Reisen lar seg lett kombinere med bla. Mauritius, La Réunion, Madagaskar og Seychellene

  For å bestille din reise, klikk her, send oss en e-post på post@magellan.no eller ring 22 34 70 90

  Ønsker du å lese mer om innreiseregler til Rodrigues, kan du gjøre det på UD sine nettsider her.