Bryllupsreise Mauritius

Skal du på bryllupsreise eller har du lyst til å gifte deg i utlandet?

Vi hjelper deg gjerne med bryllupsreisen og mange av våre destinasjoner er helt perfekte for dette. Spesielt Mauritius som virkelig er drømmedestinasjonen for bryllupsreise eller bryllup. Mange hoteller tilbyr gode rabatter, noen tilbyr lunsj, noen spanderer en ekstra romantisk middag for brudeparet, osv.

Vi organiserer også bryllup med enten bare brudeparet eller for et stort selskap hvor venner og familie blir med. Her kan brudeparet enten bo på samme hotell som de andre, eller velge et litt ekstra romantisk hotell for seg selg. Dette blir alltid en suksess!

Det er også mulig å kombinere to eller flere land. Safari i Kenya eller Sør-Afrika, kombinert med sol & bad på Mauritius er blant de mest populære kombinasjoner vi tilbyr.

Vi skreddersyr reiser og legger opp en bryllupsreise som passer perfekt etter hva dere ønsker. Ta gjerne kontakt med oss for forslag.

the residence HLR Honeymoon 3Cr Optimized 

SCSHNY1Dby11 MUVBCHEaa05

 

Kontakt oss gjerne i dag for tilbud med pris.

Telefon 22347090 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.