Romantisk og eksklusiv bryllupsreise til Seychellene

Pris for brudeparet fra 64 900,-

 

Bryllupsreisen skal være et minne for livet og en myk start på hvetebrødsdagene som kommer. På naturskjønne Seychellene kan dere kombinere luksus med øyhopping og spennende opplevelser.

Le Domaine de l’Orangeraie
Utsøkt boutique hotell med flott beliggenhet på La Digue. Hotellet fremstår som et lite paradis med en liten elv som renner gjennom den frodige hagen og en vakker strand. Store granitt stein, omgitt av en skog, danner en herlig bakgrunn, og her er man virkelig omgitt av naturen. Det er svømmebasseng og poolbar ved stranden.  

Rommene er veldig stilig innredet, med lys rustique som tema. En rolig og romantisk stemning hviler over rommene. 


Det er fire romkategorier.  Garden villa har plass til tre personer og passer dermed perfekt for familier. Villa de Charme har plass til opptil tre personer og har utendørsbad. Villa de Charme Elegance har også plass til opptil tre personer, og de har jacuzzi og balkong. Det er også muligheter for å ha to villaer ved siden av hverandre og sammenkoble villaene slik at det blir en stor villa, perfekt for en stor familie. Det er også mulig å bo i Presidential villa.

Dette er et hotell som skiller seg ut, og som vi virkelig anbefaler.

Constance Ephelia Resort - Mahé
Ephelia Resort er en del av Constance hotellene, og et elegant hotell på Mahé. Det ligger ved to vakre strender og ved marineparken Port Launay. De har 184 suiter og rommene har aircondition, takvifte, badekar, WIFI, LCD TV, mac mini, telefon, minibar og safe. Hotellet har fem restauranter og fem barer hvor hovedrestauranten serverer buffet. De har et lekkert spa, fem butikker og fire svømmebasseng.

Prisen inkluderer:

  • Fly Oslo - Mahé- Oslo i økonomiklasse for to voksne passasjerer
  • Veil. flyskatter
  • Transport med katamaranbåt Catcoco mellom Mahé og La Digue, tur/retur i business klasse
  • 5 netter på Hotel Le Domaine de l’Orangeraie på La Digue, i garden villa, med frokost & middag
  • 4 netter på Hotel Constancel Ephelia Resort på Mahé, i junior suite med frokost & middag, inkludert bryllupsrabatt
  • Små overraskelser til brudeparet
  • Private transfers på Mahé 
  • Transfers på La Digue
  • Assistanse av vår samarbeidspartner på Seychellene


Prisen avhenger av ledighet ved bestilling.

Prisen gjelder for en reise i perioden 8. mai -13. juli og forutsetter at flybillettene bestilles i den laveste prisklassen.

01