Reiseforsikring

Vi tilbyr en billig og bra reiseforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring til våre kunder og alle som skal ut og reise.

Vi tilbyr flere forskjellige typer reiseforsikring, og det er bare å kontakte oss for spørsmål om reiseforsikringen. Hvis du skal ut og reise er det helt nødvendig med en god reiseforsikring som dekker dine behov!

Avbestillingsforsikring

Avbestillingsforsikring bestilles ved kjøp av reisen og dekker det du ikke får refundert hvis du eller eneste reisefølge blir syk før avreise.

Den gjelder også ved sykdom i nærmeste familie. I tillegg gjelder den hvis norsk UD gir reiseråd mot innreise innefor tre dager før avreise i forbindlese med naturkatastrofer, terrorhandlinger eller andre krigslignende handlinger. Den gjelder også hvis du ikke kan reise på grunn av innbrudd, brann i egen bolig eller på kontoret. Maks dekning er kr. 100 000,- Hvis summen overstiger dette må det fylles ut et eget skjema.

Prisen er kun 6 % av forsikringssummen. Du fastsetter selv størrelsen på forsikringssummen, men vi anbefaler at den samsvarer med det beløpet som du kan tape ved en avbestilling. Normalt tilsvarer dette reisens totale pris, med fradrag for refunderbare offentlige avgifter.

Helårsforsikring

Helårsforsikring dekker deg over hele verden og varer i opptil et år. Du kan være på reise i 45 dager før du må returnere hjem til Norge igjen.

Forsikringen dekker også ekstremsport aktiviteter som f.eks klatreturer over 4000 m.o.h og dykking uten ekstra tillegg. Forsikringen dekker personer opp til 75 år. Vi har forsikring for enkeltpersoner og par/familier som har samme adresse.

Priser for helårsforsikring for hele verden er:

Standard dekning:
Enkeltperson 1 245,-
Familie 1 645,-

Super dekning:
Enkeltperson 1 795,-
Familie 2 195,-

La oss skreddersy din drømmereise!

Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser.