Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Reiser i Coronatider

  Reiser i Coronatider

  Aktuell informasjon om Coronavirus/Covid-19

   

  Vi på Magellan Tours setter våre gjesters trygghet i første rekke. Gjennom 20 år har vi håndtert både naturkatastrofer, politisk uro, krigskonflikter og globale helseutfordringer, og vi fortsetter å bruke vår erfaring for å sikre at alle våre gjester føler seg trygge og ivaretatt på reise med oss.

  Situasjonen rundt Corona-pandemien endrer seg dag for dag, og vi følger situasjonen tett. Er reisen din mer enn to uker langt frem i tid og du ikke har hørt fra oss enda, er dette på grunn av at akkurat nå prioriterer vi de som har en nærmere avreisedato. Vi setter stor pris på lojaliteten og tålmodigheten dere har vist oss så langt.

   

  UD Reiseråd

  UD’s Reiserådet som frarådet alle reiser som ikke var strengt nødvendig til alle land ble opphevet 1. oktober 2021. Når det globale reiserådet oppheves, vil ingen land få nytt reiseråd kun på grunn av smittesituasjonen nå, skriver UD. Skulle situasjonen endre seg, vil det kunne bli aktuelt å utstede reiseråd til de landene der pandemien skaper så store utfordringer at reiser frarådes. Les mer her: www.regjeringen.no
  Magellan Tours følger til enhver tid UD sitt reiseråd.

  Vi anbefaler våre kunder å laste ned Reiseklar app’en. «Reiseklar» er Utenriksdepartementets reiseinformasjon, reiseråd og reiseregistrering tilgjengelig i én app. Reiseklar kan lastes ned fra App Store og Google Play.

   

  Det er viktig at dere før en eventuell reise sjekker hva reiseforsikringen deres dekker, og at dere sjekker om reiseforsikringen deres dekker innbetalt depositum ved en evt. avbestilling.

   

  Reiser bestilt før pandemien inntraff og som ble flyttet til 2021

  Avgjørelsen om en reise skal kunne gjennomføres eller ikke tas senest 14 dager før avreise. Om pakkereisen du har bestilt kanselleres, vil du få innbetalt beløp refundert.

  Ønsker du å avbestille reisen mer enn 14 dager før avreise, uten at det frarådes reise til destinasjonen, vil våre normale avbestillingsbetingelser være gjeldende.

  Du har også mulighet til å endre reisedatoene. Ved nye reisedatoer kan prisen endre seg både opp eller ned avhengig av prissesong og tilgjengelighet for reisen.

   

  Vi minner om at det uansett reise er viktig å ha en god og gyldig reiseforsikring samt avbestillingsforsikring. Sjekk nøye hva din forsikring dekker

  Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme unntagelser for enkelte leverandører, som betyr at vi ikke kan tilby de samme fleksible vilkårene. Men dette blir kommunisert i god tid før bestillingen trer i kraft.

  Magellan Tours er medlem av Virke og har stilt garanti i Reisegarantifondet. Vi følger regelverket i Pakkereiseloven.

   

  Hold deg oppdatert på forholdsregler:

  Der er satt i gang mange nye initiativ for å forhindre smittespredning, av den grunn kan man forvente at det er innført forhåndsregler på destinasjonen, som begrenset antall personer i heisen på hotellet, bruk av håndsprit før adgang til restauranter og maks antall personer i bassenget.

  Landet og destinasjonen som besøkes kan ha spesielle krav og regler. Disse forholdsreglene varierer og justeres konstant – av den grunn er det den reisendes eget ansvar å holde seg oppdatert på gjeldende regler. Vi anbefaler derfor at du holder deg oppdatert både før og under reisen. Det anbefales å forhøre seg med hotellansatte ved ankomst.