Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Reiser i Coronatider

  Reiser i Coronatider

  Aktuell informasjon om Coronavirus/Covid-19

   

  Vi på Magellan Tours setter våre gjesters trygghet i første rekke. Gjennom 20 år har vi håndtert både naturkatastrofer, politisk uro, krigskonflikter og globale helseutfordringer, og vi fortsetter å bruke vår erfaring for å sikre at alle våre gjester føler seg trygge og ivaretatt på reise med oss.

  Situasjonen rundt Corona-pandemien endrer seg dag for dag, og vi følger situasjonen tett. Er reisen din mer enn to uker langt frem i tid og du ikke har hørt fra oss enda, er dette på grunn av at akkurat nå prioriterer vi de som har en nærmere avreisedato. Vi setter stor pris på lojaliteten og tålmodigheten dere har vist oss så langt.

   

  UD Reiseråd

  Vi anbefaler å sjekke UD sine reiseråd før dere planlegger en reise. I tillegg finnes det mye nyttig og oppdatert informasjon på sidene til FHI. Reiserådene er ikke et forbud mot å reise, men anbefalinger mot å reise til røde land. Per i dag gjelder dette for reiser med utreisedato t.o.m. 10. august 2021. Her følger vi til enhver tid UD sitt reiseråd.

  Det er viktig at dere før en eventuell reise sjekker hva reiseforsikringen deres dekker, og at dere sjekker om reiseforsikringen deres dekker innbetalt depositum ved en evt. avbestilling.

   

  Reiser bestilt før pandemien inntraff og som ble flyttet til 2021

  Avgjørelsen om en reise skal kunne gjennomføres eller ikke tas senest 14 dager før avreise. Om pakkereisen du har bestilt kanselleres, vil du få innbetalt beløp refundert.

  Ønsker du å avbestille reisen mer enn 14 dager før avreise, uten at det frarådes reise til destinasjonen, vil våre normale avbestillingsbetingelser være gjeldende.

  Du har også mulighet til å endre reisedatoene. Ved nye reisedatoer kan prisen endre seg både opp eller ned avhengig av prissesong og tilgjengelighet for reisen.

   

  Reiser i tiden fremover

  Først og fremst er det viktig å poengtere at det er mulig og trygt å kjøpe ny reise nå, slik at man har noe gledelig å se fremover til.
  Vi har midlertidig endret våre reisebetingelser slik at du kan bestille reiser nå uten risiko – se detaljer nedenfor:

  Betingelser for bestilling av reiser med avreise innenfor perioden 10.08. – 14.12.2021:

  • Ingen depositum ved bestilling
  • Vi holder av reisen helt uforbindtlig for deres del frem til 6 uker før avreise (så langt det lar seg gjøre).
  • 6 uker før avreise ser vi om det er tilrådelig å reise. Vi sjekker da UD Reiseråd og regler som gjelder på reisemålet.
  • Full betaling 6 uker før avreise dersom reisen kan gjennomføres.
  • Vi anbefaler alle våre reisende å holde seg oppdatert ift gjeldende reiseråd.
  • Dersom nye reiseråd, som ikke var gjeldende ved betalingstidspunkt (6 uker før avreise), gjør at reisen ikke kan gjennomføres, så står Magellan Tours ansvarlig i henhold til pakkereiseloven og vil refundere reisen.
  • Dersom det er tilrådelig å reise og dere må avbestille senere enn 6 uker før avreise (etter betaling), grunnet sykdom/skade, må avbestillingsforsikringen benyttes. Vennligst kontroller at dere har reiseforsikring og avbestillingsforsikring som dekker deres behov.

  Vi forsøker alltid å finne gode løsninger uten risiko for deres del. Har dere spørsmål eller er noe uklart, må dere bare ta kontakt med oss.

   For reiser etter 15.12.2021:

  • Depositum på 20% eller 25% av reisens kostnad på skreddersydde reiser.
  • For reiser i perioden 14.12.21 – 05.01.22 forfaller sluttfaktura 25.09.2021.
  • For reiser etter 05.01.22 forfaller sluttfaktura 6 uker før avreise.

  Vi minner om at det uansett reise er viktig å ha en god og gyldig reiseforsikring samt avbestillingsforsikring. Sjekk nøye hva din forsikring dekker

  Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme unntagelser for enkelte leverandører, som betyr at vi ikke kan tilby de samme fleksible vilkårene. Men dette blir kommunisert i god tid før bestillingen trer i kraft.

  Magellan Tours er medlem av Virke og har stilt garanti i Reisegarantifondet. Vi følger regelverket i Pakkereiseloven.

   

  Hold deg oppdatert på forholdsregler:

  Der er satt i gang mange nye initiativ for å forhindre smittespredning, av den grunn kan man forvente at det er innført forhåndsregler på destinasjonen, som begrenset antall personer i heisen på hotellet, bruk av håndsprit før adgang til restauranter og maks antall personer i bassenget.

  Landet og destinasjonen som besøkes kan ha spesielle krav og regler. Disse forholdsreglene varierer og justeres konstant – av den grunn er det den reisendes eget ansvar å holde seg oppdatert på gjeldende regler. Vi anbefaler derfor at du holder deg oppdatert både før og under reisen. Det anbefales å forhøre seg med hotellansatte ved ankomst.