Bakwa Lodge

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Late dager, latter og lemonade…
Slik kjennetegner Bakwa Lodge seg, der den ligger vakkert til på stranden. Her er det ikke plass til så mange og besøkende nyter dagen med å utforske korallrevet og en nesten uberørt strand. Det eneste som vitner om at du ikke er alene er fotspor i sanden.

Bakaw befinner seg sørøst på Rodrigues, ved en krystallklar lagune, gjemt mellom fjellene Montagne Chérie og en kritthvit strand. Fiskerlandsbyen Graviers er bare noen kilometer unna.
Lodgen befinner seg på et av de beste stedene for windsurfer- og kite–entusiaster, og du kan sette av sted direkte fra stranden.

Lodgen består av seks suiter og en stor strandvilla, med plass til åtte personer. Bygningene har et maritimtema, med sin hvite fasade, vinduslemmer og balkong. Suitene er innredet med gjenvunnet lokalt materiale, og bidrar til en lokal stemning og atmosfære.
Alle suitene har balkong, aircondition, store senger, en-suite bad med dusj og toalett, minibar, hårføner, safe, takvifte, myggnett og te/kaffekoker. Det er spektakulær utsikt over havet.

Familiesuitene kan ta opptil fire personer, og har to soverom, bad og utendørsdusj.
Lagoon suitene kan ta opptil tre personer og har et soverom med en dobbelseng og en enkeltseng, bad og utendørsdusj.
Villaen tar opptil åtte personer og har to store soverom og en hems med fire enkeltsenger. Det er også stue, kjøkken med bestikk, glass, mikrobølgeovn, kjøleskap og te/kaffekoker. Det er ikke kokeutstyr. Villaen har bad og utendørsdusj.

Fasilitetene inkluderer restaurant, bar, massasje, et lite bibliotek, sykkelutleie, barnevakt (mot tillegg), snorkling, windsurfing, kite.
Det arrangeres utflukter på øya, som bestilles i resepsjonen.

Vår mening: Et koselig hotell som passer for både familier og par. Gjestene kan fint kombinere late dager på stranden med aktiviteter og utflukter. 

Mer i denne kategorien Cotton Bay Resort & Spa »