Cotton Bay Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Paradiset venter deg her på Cotton Bay! Gjestene lar seg lett sjarmere av hotellets atmosfære, komfort og eleganse. Hotellet ligger på nordøst- siden av Rodrigues, ved stranden Pointe Coton, en av de flotteste strendene på øya. Tilbaketrukket og fredfullt, Cotton Bay er den perfekte destinasjon for de som ønsker å komme vekk fra hverdagen hjemme.
Hotellet ansees som ett av de beste på Rodrigues.

Cotton Bay har 60 rom i bungalower, og fordeles på flere ulike romkategorier: Superior, Deluxe, Suiter og Familie Villa. Alle rommene har balkong, aircondition, takvifte, minibar, telefon, TV med satellitt- kanaler, safe, musikksystem, bad med dusj og toalett, badeprodukter og hårføner.
De fleste av rommene har utsikt over havet.

Fasilitetene inkluderer utendørsbasseng, restaurant, bar, spa- og velværeavdeling, privat strand, døgnåpen resepsjon, valutaveksling, barnevakt, bagasjeoppbevaring, vannsportsenter, snorkling, windsurfing, darts, bordtenning, tennisbane, barneklubb, underholdning, sykkelutleie og dykkesenter. Hotellet kan også bestille utflukter for de som ønsker å utforske øya nærmere.
Aktiviteter som er inkludert i oppholdet: Windsurfing brett, kajakk, tennis, pétanque, strandvolleyball, darts og bordtennis.
Mot tilegg kan du delta på seiltur med katamaran, dyphavsfiske, dykking og utflukter.
Du kan leie snorkelutstyr på hotellet.

Hotellet ligger 25 minutter med bil fra flyplassen, og 14 kilometer fra hovedstaden Port Mathurin.

Vår mening: Cotton Bay passer for både familier og par. Med sin flotte beliggenhet og luksuriøse innredning, byr hotellet på en flott mulighet til å kombinere late dager på stranden med opplevelser og aktiviteter.