Le Tekoma Boutik Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Hotellet har en ideell beliggenhet, direkte på Pointe Coton, en av de vakreste strendene på øya.  Tekoma byr på en mulighet til å slappe av i flotte omgivelser og en komplett strandferie.
Hotellet ligger gjemt i fjellsiden, med utsikt over Det indiske hav, og tilbyr høy standard og komfort. Stemningen er intim og avslappet, og gir deg følelsen av virkelig være en del av Rodrigues.

Hotellet har 15 frittstående hytter. Den lokale atmosfæren gjenspeiler seg i de hvert av de 65 m2 store rommene, som hvert enkelt er innredet som en individuell enhet, med komfort, privatliv og flott utsikt. Alle rommene har store vinduer med utsikt, aircondition, minibar, sofa, safe, flatskjerm-tv, bad med dusj og toalett, hårføner, te/kaffekoker, badeprodukter, utendørsbadekar og gratis WiFi.
Det er ni Lagoon suiter og seks Garden View suiter (to av enhetene har dør mellom).

Fasilitetene inkluderer utendørsbasseng, restaurant, bar, resepsjon, spa- og velværeavdeling, snorkling, dykkesenter, valutaveksling, døgnåpen resepsjon, gratis parkeringsplass og gratis WiFi.
Hotellet kan også bistå med å bestille utflukter på øya.

Tekoma ligger 30 minutter med bil fra flyplassen og 15 minutter med bil fra hovedstaden Port Mathurin.

Vår mening: Tekoma er det mest luksuriøse overnattingsstedet på Rodrigues. Hotellet passer utmerket for par som ønsker en romantisk og intim følelse. 

Mer i denne kategorien « Mourouk Ebony Hotel