Mourouk Ebony Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Mourouk, en liten kystby på den sørøstlige siden av Rodrigues, er hjem til hotellkomplekset som er hentet ut av dine drømmer om en tropisk ferie. Det kreolsk-inspirerte Mourouk Ebony Hotel befinner seg i skråningen, med utsikt over den store, turkisblå lagunen.

Hotellet tilbyr 30 rom, fordelt på 10 bungalower. Alle rommene er i lyse og friske farger, og har aircondition, takvifte, bad med dusj og toalett, hårføner, badekåpe, badeprodukter og minibar.
Det er også mulig å leie villa, for par som ønsker en intim ferie, storfamilien eller vennegjengen på tur. Alle villaene ligger bare noen få meter fra stranden og har aircondition, takvifte, TV, telefon, minibar og badekar.

Fasilitetene inkluderer utendørsbasseng, privat strand, restaurant, bar, aktiviteter, barneklubb, underholdning, turistinformasjon, sykkelutleie, valutaveksling, fellesstue/TV-stue, bordtennis, lekeplass, suvenir-/gavebutikk, møte- og selskapslokale, bilutleie, gratis parkeringsplass og gratis WiFi i fellesområdene.

Det er et bredt spekter av aktiviteter, så dagene trenger ikke bare bestå av late dager på stranden eller ved bassenget. Det er mulighet for snorkling, kajakk, kite, strandvolleyball, brettseiling, dykking og dyphavsfiske.

Familiens minste medlemmer kan delta på barneklubben (3-11 år). Det er også mulig å leie barnevakt (mot tillegg), og barna har egen lekeplass.

Restauranten serverer gode måltider, hvor grønnsakene kommer direkte fra hotellets egen hage og fisken er rett fra lagunen.

Vår mening: Mourouk Ebony Hotel passer utmerket for par og familier. Her blir du skjemt fra det øyeblikk du ankommer og helt frem til du vinker farvel.