Kontakt oss

Epost: post@magellan.noJa, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Hakuna matata i Tanzania

Safari Tanzania

Hakuna matata i Tanzania

Tanzania er et fascinerende land!

Tanzania safari er to ord som går hånd i hånd.

Safari i Ngonrongo, Seregenti eller Selous, med sol & bad på kysten, avslappende Zanzibar, Pemba eller Mafia Island er den perfekte kombinasjonen for en minnerik reiseopplevelse til Tanzania.

 

Klikk her for å lese vårt siste nyhetsbrev om Tanzania.

 

Hakuna matata = ingen bekymringer.

Dette er følelsen man får når man ankommer vakre Tanzania. Som en hittil fortsatt ganske så fersk og uoppdaget perle, tilbyr vi deg et land med høye fjell, store sletter og en utrolig variert kultur.

Lokalisert på østsiden av kontinentet, med utsikt til det Indiske hav, kan Tanzania tilby deg det høysete fjellet (Mount Kilimanjaro), den dypeste innsjøen (Lake Tanganyiaka), og den største innsjøen (Lake Victoria), i hele Afrika.

Overalt hvor man drar i Tanzania vil man finne fantastisk landskap og rikt dyreliv. Over 40 % av landet er beskyttet i form av Nasjonalparker. Tanzania ligger på fjerdeplass på verdensbasis når det gjelder variert landskap og natur. Landet har over 1500 forskjellige fuglearter, det største antallet store pattedyr, og tre fjerdedeler av Øst Afrikas plantearter, over 10 000 arter, finner man i Tanzania.

Safari i Tanzania, kombinert med litt sol og bad på avslappende Zanzibar blir mer og mer populært blant våre kunder. Dyrerike safari opplevelser fra Nord Tanzania, innblikk i Masaienes hverdag og den varme gjestfriheten til lokalbefolkningen, gjør dette til din drømmereise. Vi skreddersyr din Tanzania opplevelse etter dine ønsker, enten de er 7 dager, 10 dager eller 21 dager. Du bestemmer!

Og ikke glem Zanzibar.

Zanzibar er fortsatt en uberørt perle i det Indiske hav, flott plassert like utenfor østkysten av Tanzania. Øygruppa består av to øyer, Zanzibar, som er den største, og Pemba, som er en noe mindre øy. Øya forbindes med lange hvite sandstrender og krystallblått hav, krydderlukter og arabisk kultur.

Ønsker du å lese mer om innreiseregler til Tanzania, kan du gjøre det på UD sine sider her.