×

Merknad

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/_hoteller/seychellene/enchanted_island_resort/
Enchanted Island Resort

Enchanted Island Resort

{gallery}_hoteller/seychellene/enchanted_island_resort/:210:100:0:0{/gallery}
 
Alle drømmer om en eksotisk ferie - langt vekk fra hverdagens stress og mas. Solen forsvinner ned i havet og farger det rødt. Du sitter avslappet i en stol, med en lett bris som stryker deg over ansiktet og en fargerik drink i hånden. Bølgesuset gjør deg litt døsig og palmene rasler lett i vinden.  

Ditt eksklusive paradis er nærmere enn du tror! Kun 15 minutter med båt fra hovedøya Mahé oppfylles drømmen hvor hverdagen består av late dager på en kritthvit strand og en svømmetur i asurblått hav.

Enchanted Island Resort består av 10 villaer. Åtte av disse har ett soverom og basseng og de to siste har to soverom og basseng. Alle villaene er vendt mot havet. Innredningen er i ekte kreolsk stil og skaper en harmoni med landskapet rundt. Rommene er store og komfortable og her er ingen feil og mangler: aircondition, safe, hårføner, minibar, te/kaffekoker, internettilgang, telefon, LED - TV og DVD - spiller. Hver villa har en gazebo på terrassen, et basseng, utendørsbad og direkte tilgang til den vakre stranden.

Restauranten ligger ved svømmebassenget og har flott utsikt mot Det indiske hav. Her serveres et stort utvalg retter, som består av en herlig blanding av internasjonale retter med en lett miks av kreolsk innflytelse. Kokken møter hver enkelt gjest for å høre hva den enkelte foretrekker. Rettene er en herlig blanding av internasjonale retter, krydret med kreolsk innflytelse, og skreddersydd etter gjestens smak og ønsker! 
I baren kan du velge mellom et stort utvalg eksotiske drinker. Du kan også nyte en sigar mens du lener deg tilbake og beundrer stjernehimmelen som våker over deg.
Du kan også velge mellom frokost på sengen, pikniklunsj på stranden, en romantisk middag under stjernehimmelen eller en lett lunsj i gazeboen i villaen.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, treningssenter, yogapaviljong, spa med tre behandlingsrom, gratis WiFi og vannsenter. På resortens vannsenter kan du låne snorkelutstyr og kajakk gratis.

Ønsker du en utflukt kan du ta turen til Ile Moyenne, kjent for sine store skilpadder, eller til hovedstaden Mahé. Etter en spennende og innholdsrik dag på Mahé, er det godt å komme tilbake til den rolige og avslappende atmosfæren på Enchanted Island Resort.

Vår mening: Uansett om du planlegger en romantisk bryllupsreise, bryllup, familieferie eller bare en tur med kjæresten, så er Enchanted Island Resort et utmerket valg! Her finner du alt du trenger for den perfekte ferie på Seychellene.