Denis Island

Denis Island

Denis Island er en fortryllende liten koralløy, en sjelden perle i det safirfargede havet. Dette er det perfekte sted for de som ønsker å gi slipp på hverdagen for en stund, vandre barbent rundt på stranden, nyte solnedgangen, hverandre og et opphold i luksus. La deg forføre av eleganse, utsøkt mat og vakre omgivelser. Øya er nesten helt flat, hvor kokospalmene og casuarinatrærne strekker seg mot himmelen og tilbyr en behagelig skygge når solen er på sitt varmeste.

Øya er omfavnet av kritthvite strender hvor den fineste korallsand kiler deg under føttene når du vandrer barfot. Havet er som en eksplosjon av farger: koraller og fisker kappes om din oppmerksomhet mens du snorkler eller dykker. Er du heldig, kan du også se skilpadder, rokker, delfiner og hai mens du boltrer deg i havet.

Øya er et fuglereservat, og alle trærne som er plantet her, er for å bevare det rike fuglelivet. Det er ikke lov til å bygge flere bungalower på øya, av den enkle grunn at man ønsker å beskytte fuglene. Et besøk på Denis Island gir deg nærkontakt med ulike fuglearter og til å våkne av fuglekvitring om morgenen.

Denis Island er også meget barnevennlig, og tilbyr store opplevelser også for de minste.

Øya er oppkalt etter den franske utforskeren og eventyreren Denis de Trobriand, som gikk i land i 1773.

På denne vakre øya tilbringer du dagene på stranden, ved bassenget eller med å gå turer. Kanskje besøker du håndverksbyen og skilpaddekolonien eller tilbringer dagen med å se det enorme fuglelivet. Stress og hverdagsbekymringer forsvinner, og øya er preget av harmoni, nytelse og avslapning.

Denis Island ligger 30 minutter med fly fra Mahé.

Denis Private Island
Det eneste hotellet på den private øya er luksusanlegget Denis Private Island.
Hotellet har kun bungalower som ligger på stranden. Små hager og hekker skiller hver bungalow slik at man bor for seg selv. Her er det lett å få følelsen av at man er alene i verden. Den vakre stranden er bare noen meter unna.

Denis Island Private består av 25 store og romslige bungalower. Det er plass til to ekstrasenger for barn under 12 år. Hver bungalow har en stor terrasse, utendørsdusj, bad, klimaanlegg, stor dobbeltseng, strykejern, strykebrett, minibar, kaffe – og tekoker og hårføner.
Møblene og innredningen er rustikk, men komfortabel. Alt er produsert av lokalt materiale.

Romkategorier: Beach Cottage, Deluxe Beach Cottage, Beach Front Spa Cottage, Family Villa og Beach Villa.

Fasiliteter på hotellet inkluderer restaurant, bar, butikk og gratis internettilgang i resepsjonsområdet. Hotellet har ikke egen barneklubb, men tilbyr barnevakt.

Maten på Denis Private Island er en reise i seg selv. På kjøkkenet jobbes det iherdig for å servere de lekreste retter. Fiskeretter, kjøtt, kreolsk og sushi – alt smakfullt tilbredt med lokalt krydder. En fryd for ganen. Det arrangeres også barbecue rundt bassenget eller middag på stranden. Frokost og lunsj er buffé, men middagen tilbyr en sett – meny. Her bor man på fullpensjon, men det er mulig med All Inclusive.

Aktiviteter: Snorkling, dykking, fiske, seiling, vindsurfing, kano, bordtennis og tennis.
Hotellet har ikke spa, men tilbyr massasje i bungalowen.

Vår mening: Hotellet tilbyr førsteklasses service i utmerkede omgivelser. Passer for de som ønsker romantikk og luksus, men er også et utmerket valg for familier.

Du kan også kombinere med andre reisemål på Seychellene.